Curling

 

Curlingbanen er åpen for bestilling.

Curling i Skien fritidspark er en spennende opplevelse.  Nå kan du curle, skippe og koste i ishallen. Curling med instruktør gir dere en total opplevelse; organisert spill, innføring i spilleregler, curlebukse og veiledning. Curling er en lag-aktivitet og egner seg godt til teambuilding gjerne etterfulgt av god mat og drikke i hyggelige omgivelser. 

Curlingbanen er åpen hele året. Bestill tid på nett.

På grunn av covid-19, har vi begrensinger tilknyttet smittevernregler slik at vi kan skape trygghet for gjester og ansatte. Curling kan kun bookes for grupper på en bane med instruktør.     

Book her   Smitteverntiltak Hva er curling?

Curling - ingen nøling

En herlig opplevelse med tøffe curlingbukser. 

Curling er priset pr bane i 2 t med instruktør. 

Vår viktigste prioritet er at du skal føle deg trygg!

Meld på din bedrift i Curlingserien! 6 mandager fra kl 18.00 - 20.00.

På tide å komme seg ut av kontoret? Møte - aktivitet - mat.

Utfordre andre bedrifter til Curlingturnering med noe å bite i!

Tilbakemeldinger

Tilbakemelding fra BDO:

«Hei! Takk for bra curling-arrangement! Kudos til instruktøren for å innsatsen! Veldig bra! Og bra opplegg med god mat og hyggelig dame på hotellet. Send gjerne skrytet videre.»

Tilbakemelding fra Moflata Barneskole

"Vi likte opplegget fra start til mål. Det ble akkurat slik vi hadde tenkt og håpet. Folk koste seg både med pizza og på isen. Kampene ble ledet med en løs og ledig tone. Dette kan vi gjerne anbefale for andre skoler og bedrifter!"

Tilbakemelding Norcem

"Vi har bare fått positive tilbakemeldinger på kvelden vi hadde hos dere. Alle var fornøyde, vi håper å kunne gjenta det ved en seinere anledning. Alle var veldig fornøyde med instruktørens måte å lære bort på, vi følte han så oss alle på det nivået vi var!"