Curling

 

Curling i Skien fritidspark er en spennende opplevelse.  Nå kan du curle, skippe og koste i ishallen. Curling med instruktør gir dere en total opplevelse; organisert spill, innføring i spilleregler, curlebukse og veiledning. Curling er en lag-aktivitet og egner seg godt til teambuilding gjerne etterfulgt av god mat og drikke i hyggelige omgivelser. 

Curlingbanen er åpen hele året. Bestill tid på nett.

På grunn av covid-19, har vi begrensinger tilknyttet smittevernregler slik at vi kan skape trygghet for gjester og ansatte. Curling kan kun bookes for grupper med instruktør.      

Curling - ingen nøling

Julelåter, gløgg, curling og pizza! Et par timer med julecurling er perfekt før julebordet eller som en juleavslutning med pizza etterpå på hotellet.

En total opplevelse med instruktør; organisert spill, innføring i spilleregler, curlebukse og veiledning. Pizza kan bestilles som tillegg om dere blir sultne.

Meld på din bedrift i Curlingserien!

På tide å komme seg ut av kontoret?

Tilbakemeldinger

Tilbakemelding fra BDO:

«Hei! Takk for bra curling-arrangement! Kudos til instruktøren for å innsatsen! Veldig bra! Og bra opplegg med god mat og hyggelig dame på hotellet. Send gjerne skrytet videre.»

Tilbakemelding fra Moflata Barneskole

"Vi likte opplegget fra start til mål. Det ble akkurat slik vi hadde tenkt og håpet. Folk koste seg både med pizza og på isen. Kampene ble ledet med en løs og ledig tone. Dette kan vi gjerne anbefale for andre skoler og bedrifter!"

Tilbakemelding Norcem

"Vi har bare fått positive tilbakemeldinger på kvelden vi hadde hos dere. Alle var fornøyde, vi håper å kunne gjenta det ved en seinere anledning. Alle var veldig fornøyde med instruktørens måte å lære bort på, vi følte han så oss alle på det nivået vi var!"

Åpningstider

Mandag - fredag 10.00-20.00
Lørdag - søndag 10.00-18.00

Book på nett

Vær smart, book curling på nett!

Curling m/instruktør

Hva er curling?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.