Frisbeegolf

 

Frisbeegolf er en populær utendørs sport. Frisbeegolf er moro med bestekameratene eller når du ønsker å samle en vennegjeng for å være både sosiale og i aktivitet på en gang.  Banen i Skien fritidspark har 18 hull. 

Hva er frisbeegolf?

Frisbeegolf er golf, bare at man bruker frisbee istedenfor køller og kurver istedenfor hull.

Hvordan spiller vi det?

Som i golf har vi et startsted (utkast) og et mål (kurv). Spillet går ut på å komme fra A til B på færrest mulig kast. Spillerne begynner på utkastet, neste kast taes fra der frisbeen lander. Spillerne har ikke lov til å gå nærmere kurven enn der frisbeen lander. Kast nummer 2 kastes nærmere kurven, så kast nummer tre, fire og fem...helt til at du har kommet så nærme at du kan kaste i kurven. Når du treffer kurven og frisbeen blir liggende i kurven er du ferdig med kurven. Da venter neste kurv med nye utfordringer. Bruk et scorecard til å registrere antall kast per kurv. Det er alltid den spilleren som ligger lengst fra kurven som kaster først, selvom spilleren har kastet flere kast enn deg. Den spilleren som bruker færrest kast på hele runden har vunnet.

Frisbeer til utleie 

Vi har frisbeer til utleie i resepsjonen til Badeland og i Ishallen til kr. 50,- + depositum kr. 100,- som blir  tilbakebetalt ved innlevering.

Skoleklasser og grupper (max 30 stk) betaler kr 250,-

Ved grupper på flere enn 30 personer koster det kr 500,- 

Frisbeer som ikke blir tilbakelevert (mistet) må man betale kr 100,- pr stk.

Grupper kan forhåndsbestille leie av frisbeer.

Sesong fra april - oktober

Frisbeegolfbane: