Tilgjengelighet på Hotell fritidsparken i Skien fritidspark
 
 

Hotell

 

Velkommen til Hotell fritidsparken! Her finner du informasjon om tilgjengeligheten for å kunne planlegge ditt besøk på hotellet.

Hotellet fikk tilgjengelighetsprisen av Skien kommune både i 2018 og 2021 for sin tilrettelegging av de innvendige fellesområdene og de nye flotte rommene våre.

Endelig er det mulig å dra på en familieferie/weekendopphold uten å bekymre seg for om alle i familien kan delta på aktivitetene! 

Spisesalen i Hotell fritidsparken i Skien fritidspark er tilrettelagt

 

Gratis parkering i helgene, og HC-parkering er en selvfølge.

I 2020 ferdigstilte hotellet 14 HC rom for ulike behov, hvorav 6 rom har takheiser med forbindelse mellom toalett og bad.
På ett av rommene finnes det også hev/senk på toalett og vask. Spør betjeningen om hjelp til å finne det beste rommet for deg og din familie!

Obs! Husk å bestille leie av takheis samtidig med hotellbookingen, evt. dusjstol.
Vi har også ett rom der det er plass til en dusjseng på badet.

Alle fellesarealer er godt merket med gode kontraster for svaksynte.
Stor flott spisesal, tv-stue, bar og moderne møtelokaler.
Heis med tale og blindeskrift.
Kort gangavstand til alt som du og familien har lyst å drive med i ferien.

 

Sunne råvarer på menyen på Hotell fritidsparken i Skien Fritidspark

Vi er stolte av kjøkkenpersonalet vårt som har god kompetanse på å tilrettelegge mat for personer med allergier/intoleranser, og generelt sett er det god merking ved buffeten. 
 

Enten dere kommer som privatpersoner eller som gruppe (forening/lag/bedrift), ønsker vi at dere melder inn allergier og andre spesielle behov i god tid før ankomst.
På den måten kan vi levere den beste servicen. Menyen på hotellet er basert på sunne råvarer, og har god variasjon mellom lunsj og middag gjennom uken med ett varmt måltid og et utvalg salater til begge måltidene, i tillegg til dessert ved middag.
Frokostbuffeten har en klassisk presentasjon, men et eget bord for glutenfritt mv. Vi ber våre gjester om være med å redusere matsvinnet (bedre å forsyne seg flere ganger) og dermed bidra til et bedre miljø.   

Trykk på knappen «Se ledige rom!» for å bli kjent med de ulike alternativene vi har tilgjengelig/ledig. Legg inn dato og antall personer. I feltet kalt «Bonus kode» taster du inn HC2021. På listen som kommer opp vil de rommene som er populære for personer med nedsatt funksjonsevne fremkomme med et rødt «HC-ROM»-merke. Prøv en annen dato om du ikke får opp ledige rom i den kategorien, eller ring hotellet på telefon 3554 1040.

Ledige rom

Skien fritidspark er svært godt tilrettelagt for foreningsopphold! Hos oss kan du bo, spise og hygge deg med ulike aktiviteter uavhengig av funksjonsevne. Kombiner gjerne med å avholde ditt årsmøte eller seminar i våre moderne møtelokaler. Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy et program tilpasset dine ønsker og behov. Trykk på knappen «Gruppebestillinger» og fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg!

Gruppebestilling

Bevegelsesevne på Hotell fritidsparken i Skien fritidspark

Egene og godt tilrettelagte HC parkeringer. Hotellrom, møterom, fellesarealer og toaletter tilrettelagt og brukervennlige.

Synsevne på Hotell fritidsparken i Skien fritidspark

Hotell har godt med kontrastmerking på flere områder og taktile knapper i heis.

Personer med nedsatt hørselsevne på Hotell fritidsparken i Skien fritidspark

Flere områder har teleslynge, taleannonsering samt retningsangivelse og alarm. Ved renovering/nybygg legger vi til grunn standarden for universell utforming.

Allergikere og astmatikere på Hotell fritidsparken i Skien fritidspark

Egen allergistasjon på frokostservering og allergivennlig meny for varmmat lages på forespørsel. Mange av våre rom er allergivennlige.