Tilgjengelig

 

                                                                

Gjennom livet endrer vi oss fysisk og mentalt. Foruten alder, kan skade eller sykdom påvirke funksjonsevnen. Men ønsket om å bo godt, møte kjente og venner, reise, gå tur eller leke ute, endrer seg sjelden.

Tilgjengelighet er avgjørende for å sikre funksjonshemmede mulighet for deltagelse i samfunnet. Dette berører grunnleggende verdier som likestilling og demokratiske rettigheter. Vi ønsker at alle våre gjester skal få muligheten til å oppleve Skien fritidspark og det vi har å by på. Hvis du har en funksjonshemming eller av andre årsaker har spesielle behov, har vi her samlet informasjonen som skal gjøre det lettere å planlegge besøket ditt hos oss. Vårt grunnleggende ønske er at så mange som mulig kan delta aktivt på våre ulike arenaer. Store deler av anlegget vårt er godt tilrettelagt allerede, men vi ønsker å bli bedre. Som et eksempel på dette, vil Hotell fritidsparken fra sommeren 2020 tilby hele 14 HC-rom for ulike behov.

I 2018 mottok hotellet Tilgjengelighetsprisen for sin renovering av fellesområder, møterom mv. Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon og det kommunale Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne deltok i planleggingen.

Velkommen til Skien fritidspark! Her finner du informasjon om tilgjengeligheten for å kunne planlegge ditt besøk.

Badeland tilgjengelig for alle

Velkommen til badeland! Her finner du informasjon om tilgjengeligheten for å kunne planlegge ditt besøk.

Generell informasjon om tilgjengelighet hos Skien fritidspark

Brosjyrer

En opplevelse for alle

Tilbud som passer alle 

Intervju

Hvordan komme frem i rullestol på skogstur?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.