Personvernerklæring

 

Skien fritidspark er et fantastisk anlegg med aktiviteter for store og små i alle aldre! Som et av Norges største og mest komplette idrett- og fritidsanlegg er du garantert fart, moro og spenning. Storheten er nærheten - fra samme "inngangsdør" kan du hele året oppleve både sommer og vinter, du kan kombinere treningstur med velvære, opplevelse med mestring og god mat med gode venner.

Skien fritidspark KF er et kommunalt selskap eiet av Skien Kommune.

Denne personvernerklæringen omhandler Skien fritidspark behandling av personopplysninger på nettstedet www.skienfritidspark.no.

Innhold:

Hva slags opplysninger samler vi om deg?

Hvordan brukes opplysningene om deg?

Hvor lenge lagrer vi opplysningene om deg?

Innsyn i og korrigering av dine opplysninger

Informasjonskapsler

Underleverandører

Endringer av denne personvernerklæringen

Klagerett

Hvordan komme i kontakte med oss

Hva slags opplysninger samler vi om deg?

Vi samler inn kontaktopplysninger og andre opplysninger som er nødvendige for å svare på henvendelser eller levere tjenester og varer du bestiller. Dette gjøres ved at du registrer en brukerkonto på vår kunde portal.

Du kan også melde deg på og få kampanjer, tilbud og nyhetsbrev fra oss, ved å gi dette samtykket godkjenner du at vi kan sende deg e-post og SMS. Du kan når som helst logge inn på din brukerprofil og trekke ditt samtykke.

Dersom du gir samtykke til det, deler vi informasjon om din aktivitet på våre nettsider med Facebook og Google analytics slik at de kan vise deg relevante annonser.

Vi samler inn anonymiserte opplysninger om bruken av nettstedet vårt via statistikkverktøyet Google Analytics.

Hvordan brukes opplysningene om deg?

Opplysningene brukes for å svare på henvendelser og spørsmål, levere bestilte tjenester og varer, føre regnskap og sende ut reklame eller vise annonser.

Opplysningene brukes kun til det formålet de ble registrert for og deles ikke med andre uten ditt samtykke.

Hvor lenge lagrer vi opplysningene om deg?

Vi lagrer opplysninger om deg i inntil 5 år da blir disse opplysningene anonymisert og fjernet fra vår database. Dine kundeopplysninger blir utlevert ved skriftlig henvendelse til oss, dette håndteres av personvern ansvarlig ved Skien fritidspark K/F. Regnskapsopplysninger lagres så lenge som finans- og regnskapslovgivning og Skien Kommunes regnskapsrutiner krever

Innsyn i og korrigering av dine opplysninger

Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger vi har om deg og kan be om at disse korrigeres dersom de er feil.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i din nettleser for å logge din aktivitet på våre nettsider og holde styr på om du er innlogget eller ikke. Denne informasjonen brukes for å lage anonyme statistikker og analyser av hvordan nettsidene brukes, hvor mange som besøker dem osv. Du har mulighet til å skru av informasjonskapsler i nettleseren din. Vær oppmerksom på at enkelte funksjoner på nettsiden da ikke vil fungere.

Hvis du har gitt samtykke til det opprettes det informasjonskapsler som gir Facebook og Google informasjon om din aktivitet på www.skienfritidspark.no.

Underleverandører

Alle underleverandører har taushetsplikt om opplysningene du har registrert på www.skienfritidspark.no. De behandler bare opplysningene etter instruks fra Skien fritidspark og sørger for høy informasjonssikkerhet i sine systemer og rutiner.

Skien Fritidspark bruker følgende underleverandører i forbindelse med driften av www.skienfritidspark.no:

Aplia AS utvikler, tester og drifter nettsidene Skien fritidspark. Aplia lagrer data, inkludert sikkerhetskopier, i sikre nett-skyer (datasentre) lokalisert i Norge og/eller EU/EØS. Aplias underleverandører er pålagt de samme strenge krav til sikkerhet og konfidensialitet.

BRP systems til tjenestebestilling og kassesystem, som håndterer personopplysninger om kundene våre. Dette er systemet kundene logger seg inn i via lenke på vår nettside for å bestille tjenester og varer i parken. Vi lagrer et minimum av opplysninger som vi krever for å kunne opprettholde sikkerheten i våre parker, spesielt i forhold til skader og eventuelle situasjoner som kan oppstå som følge av bruk av vårt anlegg. Med samtykke ,som kan når som helst trekkes tilbake gjennom din profil, kan vi sende deg tilbud og annen relevant informasjon pr SMS eller e-post. Dette gjør man ved å logge inn i bookingsystemet og gå på «Mine sider». Informasjon om spesifikke kjøp, slik som bekreftelser eller påminnelser vil kunne bli sendt uten at ovennevnte samtykke er gitt. Data som lagres er:

-          Personlig data slik som navn, epost, telefonnr. og adresse

-          Bookinger på fremtidige tjenester og tidligere kjøp

-          Eventuell kommunikasjon med oss som er relevant for kundeforholdet, som fakturering eller frysing av årskort

-          Bilde, der det er påkrevet. Vi krever bilde av årskortinnehavere som del av identifisering

Netaxept håndterer betaling av varer og tjenester bestilt via www.skienfritidspark.no.

 Endringer av denne personvernerklæringen

Endringer av denne personvernerklæringen vil bli publisert her på denne nettsiden.

Personvernerklæringen ble sist oppdatert 28.mai 2020.

Klagerett

Hvis du er bosatt i et EU/EØS land, deriblant Norge, har du rett til å klage til datatilsynet hvis du mener at vår behandling av personopplysninger om deg er i strid med personvernforordningen (GDPR).

Hvordan komme i kontakte med oss

Spørsmål angående denne personvernerklæringen eller personopplysningene vi har om deg kan rettes til:

Skien fritidspark

Moflatveien 38

3733 Skien

Tlf: 35 54 10 00
post@skienfritidspark.no