Drop-in treninger

 

I høst er det et enda bredere tilbud for trening i vann. I vannet er du vektløs og treningen blir gøy! 

Høstens nyhet!

Vanntråkk

Vannsykkel er det nye morsomme treningsredskapet for spinning og trening i vann. Det er en allsidig trening som styrker musklene, øker kondisjonen, samt øver opp balanse, bevegelse og koordinasjon. Sykkelen er utmerket til rehabilitering, eller hvis du har ledd eller muskelproblemer.

Dette er en trening som passer for alle.

Treningstider i badeland

I tillegg til vanntråkk har vi følgende treninger som er super populære i badeland:

Vanntrening

Velkommen til en morsom og sosial treningsøkt som passer for alle. Vi trener både styrke og kondisjon og treningen tilpasses til ditt nivå. Det varme vannet øker blodsirkulasjonen og øker produksjonen av endorfiner som er kroppens lykkehormon!

I vannet er du vektløs og trening i vann gir mindre belastning på sener og ledd. Du vil føle deg vel både underveis i treningen, og etterpå.

Suppama Aqua Board

Du står på et flytebrett i vannet, og her er det om å gjøre å holde balansen! Vi trener balanse, styrke og kondisjon på samme tid, og flytebrettet gjør treningen veldig effektiv. Det er en høyintensiv treningsøkt med god musikk og masse «trøkk», og de flinke instruktørene tilpasser treningen til ditt nivå.

Vi anbefaler badetøy som dekker litt mer enn bikini, for eksempel badeshorts og t-skjorte eller badedrakt.

Fordeler etter trening i badeland

Når du er ferdig med treningen i badeland kan du ta turen opp i velvære, og la musklene slappe av etter en god treningsøkt. I velvære selges småretter og noe godt i glasset. Badstuene har forskjellige funksjoner, og du finner nok en som gir deg en god avslutning på treningen.

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.