Pakkeløsninger

 

Kjenner du noen som har jubileum, bursdag eller skal du arrangere utdrikningslag?

Hos oss kan dere kombinere morsomme aktiviteter med deilig avslapning og kos i velværeavdelingen. Vi har gjort det enkelt og satt sammen pakker som passer perfekt for dere. Benytt en av våre ferdige pakkeløsninger - det lønner seg!

Pakken inneholder:

Dere blir møtt av en instruktør som har gjort klar baner for dere. Instruktøren forklarer spillets gang og dere øver. Dere deles opp i lag med ulike curlingbukser og setter igang og koste, curle og skippe.

375,- pr pers (min 8)

Pakken inneholder:

Curling med instruktør i ishallen, god mat og drikke i hyggelige omgivelser. Deretter velvære med eget bord, velkomstdrikke og småretter. Velvære benyttes fritt under deres opphold. Ikke glem terassen på solfylte dager!

699,- pr pers (min 8)

Pakken inneholder:

2 timer med curling inkluderer utstyr og en dyktig instruktør. Dette er en kul aktivitet hvor dere får testet både konkurranseinstinkt, samarbeidsevner og strategisk tankegang. Etter curling serveres pizza på Hotell fritidsparken.

449,- pr pers (min 8)

Pakken inneholder:

Ved ankomst serverer vi velkomstdrink til dere. Her vil bordet dekkes til et deilig måltid med småretter. Velvære med boblebad og badstuer kan benyttes fritt i den perioden dere er her, og skinner solen så kan den nytes fra solsengene på terrassen.

449,- pr pers (min 8)

Pakken inneholder:

Opplev spenning og moro i klatreparken sammen med venner, kolleger eller i et utdrikningslag. Oppmøte Cafe Pucken i Ishallen, her får du utstyr. Deretter går du rett til opplæring på stadion. Det lønner seg å bestille klartretid på nett. Du kan klatre så lenge du vil innenfor åpningstiden.

185,- pr pers 

Pakken inneholder:

Instruktøren får dere i gang i klatreparken slik at dere kan utfordre dere til nye høyder. Senere er det opp i velvære, der serveres dere velkomstdrink og det dekkes til et deilig måltid med småretter. Skinner solen så kan man også nyte fra solsengene på terrassen.

599,- pr pers (min 8)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.