Pakkeløsninger

 

Beskrivelse og bestilling av pakkeløsninger i Skien fritidspark. Se under for nærmere beskrivelse av innhold og priser.

Ved spørsmål ring 3554 1000 eller send en e-post til post@skienfritidspark.no

Pakken inkluderer:

Det serveres et glass friske bobler ved ankomst og vi har reservert et bord til dere i velværeavdelingen. Her vil det dekkes til et deilig måltid med småretter.

Velværefasilitetene kan benyttes fritt i den perioden dere er her.

Pris: 399,- per person

Mer om utdrikningslag

Pakken ser slik ut:

Dere møter opp i Ishallen og starter med en god runde curling, ledet av en instruktør. Etterpå går turen videre til velværeavdelingen hvor det serveres et glass friske bobler ved ankomst. Her vil bord dekkes småretter serveres.

Velværefasilitetene kan benyttes fritt i den perioden dere er her.

Pris: 599,- per person

Mer om utdrikningslag

Pakken ser slik ut:

Oppmøte er i Cafe Pucken (ishallen). Vi har utstyr til alle og minigolfbanen har 18 hull, med varierende vanskelighetsgrad. Turen går videre til Velværeavdelingen hvor det serveres et glass friske bobler ved ankomst. Her har vi dekket et bord med deilige småretter. Velværefasilitetene kan benyttes fritt så lenge dere ønsker.

Pris 499,- per person.

Pakken ser slik ut: 

Stadionchallenge beståer av flere ulike aktiviteter, med kåring av sammenlagtvinner til slutt. Velg to aktiviteter dere vil konkurrere i; minigolf, shuffleboard, frisbeegolf eller natursti.  Instruktøren møter dere i Café Pucken, og gir dere en kort innføring i aktivitetene. Utstyr og resultater leveres til instruktør, og et vinnerlag  kåres. 

Pris: 599,- per person

Challenge inneholder:

Stadionchallenge består av flere ulike aktiviteter, med kåring av sammenlagtvinner til slutt. Velg to aktiviteter dere vil konkurrere i; minigolf, shuffleboard, frisbeegolf eller natursti. Instruktøren møter dere i Cafe Pucken (Ishallen), og seansen varer i 2 timer. Et vinnerlag kan kåres til slutt. Del gjerne inn i lag på forhånd.

Pris: 349,- per person

Pakken inneholder:

Ta med deg gode kolleger, venner eller klassen og bli med på curling! 2 timer med curling inkluderer utstyr og en dyktig instruktør. Curling er en super aktivitet hvor dere får testet både konkurranseinstinkt, samarbeidsevner og strategisk tankegang. I etterkant av curlingen tilbyr vi aftensmat på hotellet.

Kun 499,- per person!

Pakken inkluderer:

Dagen starter med Gocart ("Le Mans") eller fallskjermhopping. På vei ned til fritidsparken legger vi opp til natursti i skogen, og lunsj. Neste post er curling med instruktør, eller en runde minigolf. Etter en aktiv dag dekker vi et bord til dere i velvære hvor vi serverer velkomstdrikke og småretter. Dagen rundes av med badstue og boblebad.

Pris: fra 1 199,- per person (min. 8 pers.)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.