Pakkeløsninger

 

Beskrivelse og bestilling av pakkeløsninger i Skien fritidspark. Se under for nærmere beskrivelse av innhold og priser.

Ved spørsmål ring 3554 1000 eller send en e-post til post@skienfritidspark.no

Pakken inkluderer:

Det serveres et glass friske bobler ved ankomst og vi har reservert et bord til dere i velværeavdelingen. Her vil det dekkes til et deilig måltid med småretter.

Velværefasilitetene kan benyttes fritt i den perioden dere er her.

Pris: 399,- per person

Mer om utdrikningslag

Pakken ser slik ut:

Dere møter opp i Ishallen og starter med en god runde curling, ledet av en instruktør. Etterpå går turen videre til velværeavdelingen hvor det serveres en velkomstdrikke ved ankomst. Vi dekker bord og det serveres småretter.

Velværefasilitetene kan benyttes fritt i den perioden dere er her.

Pris: 599,- per person

Mer om utdrikningslag

Pakken ser slik ut: 

Stadionchallenge beståer av flere ulike aktiviteter, med kåring av sammenlagtvinner til slutt. Velg to aktiviteter dere vil konkurrere i; minigolf, shuffleboard, frisbeegolf eller natursti.  Instruktøren møter dere i Café Pucken, og gir dere en kort innføring i aktivitetene. Utstyr og resultater leveres til instruktør, og et vinnerlag  kåres. 

Pris: 599,- per person

Challenge inneholder:

Stadionchallenge består av flere ulike aktiviteter, med kåring av sammenlagtvinner til slutt. Velg to aktiviteter dere vil konkurrere i; minigolf, shuffleboard, frisbeegolf eller natursti. Instruktøren møter dere i Cafe Pucken (Ishallen), og seansen varer i 2 timer. Et vinnerlag kan kåres til slutt. Del gjerne inn i lag på forhånd.

Pris: 349,- per person

Pakken inneholder:

Ta med deg gode kolleger, venner eller klassen og bli med på curling! 2 timer med curling inkluderer utstyr og en dyktig instruktør. Curling er en super aktivitet hvor dere får testet både konkurranseinstinkt, samarbeidsevner og strategisk tankegang. I etterkant av curlinen serverer vi pizza på Hotell fritidsparken. Hotellet har alle rettigheter.

Kun 399,- per person!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.