Massasje

 

Vi tilbyr massasje i Skien fritidspark ved Gina Lerbrekk. Hos oss kan du unne deg selv en pause i en stressende hverdag, i rolige omgivelser og i et behagelig miljø. 

Massasje egnes som en av verdens eldste behandlingsformer.
 Det brukes ofte for avspenning og økt velvære, men kan også virke positivt inn på sykdom og helse. Det brukes strykninger og trykk for å løse opp spenninger og muskelknuter. Målet med massasje er å minske smerte og muskelspenninger, samt gi avspenning, gjennom å mykgjøre vev og muskler. 

En felles grunntanke i all massasje er at det fremmer helse og velvære, at det øker blodsirkulasjonen og er avspennende.

Det brukes rene, naturlige oljer som virker balanserende og beroligende ved blandt annet stress og spenninger. Oljene har en god balanse mellom beroligende og oppløftende egenskaper. 

Tilbakemelding

"Gina gir en ro med en gang man kommer inn i rommet. Hun får en til å føle seg trygg, og det gjør det lettere å slappe av. Under massasjen føler jeg at hun ser hvor mine problemsoner er, og bruker tid på å løse opp eventuelle knuter. Jeg vil gjerne reise hit igjen!" - Cathrine

Utdrikningslag

Anbefalte massasjer

Kroppsmassasje 70 min - 1200,-

Rygg/nakkemassasje 25 min - 520,-

Fotmassasje 25 min - 520,-

Bestilling til Gina: 476 43 328

Pakkeløsning

Velværepakke

449,- Inngang til velvære inkl mat og velkomstdrink

Curling+velværepakke

699,- To timer curling med instruktør + velværepakka

Klatring+velværepakke

599,- To timer i klatreparken med instruktør + velværepakka