MOT- natt 2011

 

For femte året på rad arrangerte MOT og Skien kommune MOT-natt for ungdom. 1300 ungdom hadde en innholdsrik natt i Skien fritidspark 29.-30.april.

Se video fra MOT- natta 2011

MOT har livet til ungdom i sentrum. MOT bevisstgjør ungdom til å ta egne valg og vise mot - MOT til å leve, MOT til å bry seg og MOT til å si nei

Utdrag fra hjemmesiden til MOT:

"Ca. 100 foreldre stilte frivillige opp som vakter gjennom natta - en stor takk til disse. Uten foreldreinnsats, er det ikke mulig å gjennomføre dette populære arrangementet.
Sikkerheten til ungdommen ble selvsagt tatt på alvor. Vi hadde informasjonsmøte med foreldrene i forkant, og til en hver tid minimum to foreldre på vakt ved hver nødutgang.
Fritidsparkens vaktmester var til stede hele natta, og hadde brannansvar.
Natta startet 22.00 med innsjekk av 1300 ungdomsskoleelever og diskotek i flerbrukshallen. Kjølnes ungdomsskole, Siljan ungdomsskole, Gjerstad ungdomsskole, samt alle seks Skiensskolene (Gulset, Gjerpen, Gimsøy, Mæla, Menstad og Kongerød) var invitert.
22.45 hadde vi åpning fra scenen, og skolerte ungdom med mot ble brukt som konferansierer.
23.00 begynte konsertene med Elin Gaustad og Atle Pettersen, begge kjent fra x-faktor på TV2, med stor jubel fra publikum.
Fra 23.30 – 01.30 var badeanlegget åpent, og 300 ungdommer koste seg her med svømming, stuping og ikke minst en konkurranse på beste tid ned vannsklia.
Utenfor flerbrukshallen hadde 2seasons rigget skaterampe, og ungdom som var interessert i dette kunne skate og se skateshow.
Klokka 01.00 var det dansekurs, og alle som ville være med kunne lære hip hop og breakdance av to flotte Gjerpensjenter.
Noen elever begynte etterhvert å bli trøtte, og for dem hadde vi både buldrerom og filmvisning i auditoriet åpent hele natta.
Det er vel heller ingen hemmelighet at det lå noen og sov i kroker her og der...
Spillkonsoller stod tilgjengelig, og Røde kors ungdom hadde en flott stand med mange aktiviteter.
I Skienshallen stilte fire spillere fra ODD Grenland opp, og hadde ballek med ungdommene.
Senere på natta var det konsert med lokale artister, Young E, Slurp og DM revolution. Publikum var fortsatt like engasjerte og jublet og danset med.
02.30 hadde vi vår egen x-faktor konkurranse kalt MOT-faktor, hvor hver skole hadde meldt på et bidrag.
Juryen bestående av ansatte i kulturavdelingen i Skien kommune hadde ingen lett oppgave da de skulle kåre en vinner. Fantastiske varierte og flotte bidrag fra samtlige skoler!! Dansegruppa fra Gimsøy ungdomsskole stakk av med 1.plassen og et gavekort på 1000 kr.
04.30 startet det mange ventet på: popcornparty i flerbrukshallen. Store mengder popcorn ble skutt ut over diskotektet, hvor ungdommen danset til siste stund.
Arrangementet var ferdig 07.00, og 1300 fornøyde og flinke ungdommer dro hjem for å sove....
Kanskje noen fortsatt finner popcorn i fritidsparken...
Ungdommen oppførte seg eksemplarisk gjennom hele natta, og med så flott ungdom i Grenland gleder vi oss stort til neste års arrangement!!!"