Dråpen 2009

 

Riksteatret på besøk i Skien fritidspark! Den spektakulære eventyrreisen tar i bruk det ypperste av akrobater, skuespillere og animasjon i verdensklasse.

Dråpen er en svimlende vakker og spennende forestilling for hele familien - et actionpreget eventyr som utspiller seg dels i Arktis, på Nordpolen og i Venezia. Dråpen er historien om hvordan hver enkelt av oss kan gjøre en forskjell og investere i en bedre fremtid for alle. Skal vi redde verden, må vi tenke annerledes, begynne med oss selv. Men først og fremst er det gnistrende, halsbrekkende og spennende underholdning.

Riksteatret samarbeider med det kanadiske Théâtre de la Dame de Coeur, som er verdenskjent for sine Cirque du Soleil-forestillinger i stort format. I Dråpen møter du skuespillere, artister, gigantiske dukker og musikere fra hele verden. En jubileumsforestilling som overgår det meste du har sett på en norsk scene! Dråpen spilles i idrettshaller fra nord til sør.

 

Med Asgeir Borgemoen, Marius Næss, Maria Sand Gustavson, Tobias Avlund Heiberg, Bo Anders Sundstedt, Christine Stoesen, Elon Höglund, Gisle Henriet, Jinny Jacinto, Krin Haglund, Florent Lestage, Danica Gagnon-Plamodon. Musikere: Marianne Halmrast, Sverre Giørvad, Erik Håkon Halvorsen m.fl i samarbeid med Musikk i Finnmark. Manus: Arne Berggren. Visuelt konsept og design: Théâtre de la Dame de Coeur, Canada. Regi: Edvardsson og Berggren. Koreografi: Sigrid Edvardsson. Regi/ produksjon sirkus: Sverre Waage. Kunstnerisk rådgiver: Bentein Baardson. Musikk: Asbjørn Ruud. Lysdesign: Torkel Skjærven. Lyddesign: Lars Årdal. Teknisk konsulent: Helge Lohne. Sirkusteknisk ansvarlig: Joshua Oliver.