Tidligere arrangement i fritidsparken

 

Vi har mange typer arrangement i Skien fritidspark. Her vil du finne arrangement som har vært, noen er også årlige arrangement som kommer tilbake.

Norgescup i frisbeegolf har blitt arrangert i Skien fritidspark opp til flere ganger.

Hjelpemiddelmessen er en årlig messe som arrangeres i Skienshallen. Mange leverandørerer innen bevegelse, rehabelitering, syn og hørsel har invitert til hjelpemiddelmesse i Skien fritidspark. Her får du nyttig informasjon om et stort utvalg av tekniske hjelpemidler. Gratis adgang for alle!

Hvert år siden 2011 arrangerer Skien Fritidspark "vinterlekene" for barn mellom 6 - 12 år 

"Vi fokuserer på fysisk aktivitet og mestringsglede hos deltakerne".

Barna kan velge mellom skøyter, skilek og andre ute-aktiviteter, samt bading hver dag!

Flying Superkids fløy i Skien fritidspark 20. januar 2013!

Nærmere 400 katter fra 22 forskjellige raser var samlet på katteutstilling i Skien fritidspark siste helga i Juli 2011. Stolte eiere fra Skadinavia med katter i alle raser, farger, fasonger og aldre. Det er 34. gang Telemark Raskekattklubb arrangerte sin internasjonale katteutstilling.

I alt deltok ca. 400 katter, og Hellig Birma var klart størst klasse med mer enn 50 katter. Andre store klasser var Perser, Norsk skogskatt og Maine Coon.

Arrangementet var velkykket og på søndag var det mange slitne pusekatter på veg hjem, mange med medaljer og nye titler.

Skien fritidspark har huset Melodi Grand Prix delfinale hele 3 ganger, og hver gang har den Norske vinneren deltatt i Skien fritidspark.

Den Norske Turistforening invitere årlig alle 8. klassinger over hele landet ut på tur.

”Vårens morsomste eventyr” – et vårsprell for alle korps som vil opptre og se H.M. Kongens Gardes Musikk- og Drilltropp!
Påmeldte korps startet med oppvisning, tilslutt avsluttet H.M. Kongens Gardes Musikk- og Drilltropp med egen fantastisk oppvisning.

Riksteatret på besøk i Skien fritidspark! Den spektakulære eventyrreisen tar i bruk det ypperste av akrobater, skuespillere og animasjon i verdensklasse.

Young Ambassadors er en internasjonalt anerkjent musikk- og dansegruppe fra Brigham Young Universitetet (BYU) i USA.

OASE er en inspirasjons- og fornyelsesbevegelse for kristenfolket i Norge. Oase har gått ut i fra Den Norske Kirke, men har i den senere tid favnet stadig flere mengheter og kirkesamfunn.

For femte året på rad arrangerte MOT og Skien kommune MOT-natt for ungdom. 1300 ungdom hadde en innholdsrik natt i Skien fritidspark 29.-30.april.

Se video fra MOT- natta 2011

IKT Grenland og IndustriClusteret Grenland inviterer til Grenland Arena Konferansen 24. november 2011 i Skien fritidspark. Årets konferanse er vel gjennomført. Arbeidet rundt konferansen 2012 er såvidt i gang.

Mandag 29. april kom de beste basketballspillerne i verden til Fritidsparken med et helt nytt famileshow spekket med spektakulære trickskudd, dunks, driblinger, spenst, akrobatikk, ballartisteri og andre overraskelser, som man ikke skulle tro var mulig. Topp underholdning for hele familien, uansett alder.

Flying Superkids flyr i Skien fritidspark 20. januar! Gled deg til et 2-timers supershow.