Konsert/Show

 

 Vi har flere års erfaring med å gjennomføre større konserter og show.

  • Melodi Grand Prix delfinale med ca 2500 tilskuere og stor lyd og lys igg. Delfinale i 2009, 2010 og 2011.
  • Young Amassadors- turnerer verden rundt og underholdt mange med sitt spektakulære show. 26 sangere/dansere med et 10 manns stort orkester som lager skikkelig stemning.
  • SommerOase- Kristen samling med oppmot 10.000 deltagere. Formiddagsmøter, kveldsmøter, seminarer og store konserter.
  • MOT-natt: 1500 ungdommer samles natt til første mai for konserter, skumparty, dansekurs, skatekurs, konkurranser og moro
  • Telemarkstreffet: russetreff med 2 500 ungdommer på utendørskonsert.
  • Flying Superkids: 30 danske barn og ungdom som samlet 800 tilskuere til et forrykende show med dans, akrobatikk, turn, teater og sang.

Vi har avtale med lokale lyd, lys og secene- leverandører som sikrer kvalitet og en god pris for konserter inntil 4000 personer. Vi samarbeider med arrangører og management om markedsføring, PR og salg gjennom vår nettside og lokalkunnskap.

Vi kan ha konserter på følgende steder: Flerbrukshallen, Skienshallen, Stadion.

Messer og utstillinger

Vi har lokaler for messer og utstillinger av mange slag. Som Telemarks hovedstad er vi dessuten et naturlig møte og knutepunkt på Østlandet. Vi tilrettelegge fra et administrativt nivå til den praktiske gjennomføringen. Vi har erfaring fra Boligmesse, katteutstillinger, hundeutstillinger, UB messe (Ungdomsbedrifter), Hjelpemiddelmesse etc.

Messer kan vi ha på følgende steder: Idrettshallene, stadionishallen,