Tidligere arrangement i fritidsparken

 

Vi har mange typer arrangement i Skien fritidspark. Her vil du finne arrangement som har vært, noen er også årlige arrangement som kommer tilbake.

Skien fritidspark har huset Melodi Grand Prix delfinale hele 3 ganger, og hver gang har den Norske vinneren deltatt i Skien fritidspark.

”Vårens morsomste eventyr” – et vårsprell for alle korps som vil opptre og se H.M. Kongens Gardes Musikk- og Drilltropp!
Påmeldte korps startet med oppvisning, tilslutt avsluttet H.M. Kongens Gardes Musikk- og Drilltropp med egen fantastisk oppvisning.

Norgescup i frisbeegolf har blitt arrangert i Skien fritidspark opp til flere ganger.

Riksteatret på besøk i Skien fritidspark! Den spektakulære eventyrreisen tar i bruk det ypperste av akrobater, skuespillere og animasjon i verdensklasse.

Young Ambassadors er en internasjonalt anerkjent musikk- og dansegruppe fra Brigham Young Universitetet (BYU) i USA.

OASE er en inspirasjons- og fornyelsesbevegelse for kristenfolket i Norge. Oase har gått ut i fra Den Norske Kirke, men har i den senere tid favnet stadig flere mengheter og kirkesamfunn.

Hjelpemiddelmessen er en årlig messe som arrangeres i Skienshallen. Mange leverandørerer innen bevegelse, rehabelitering, syn og hørsel har invitert til hjelpemiddelmesse i Skien fritidspark. Her får du nyttig informasjon om et stort utvalg av tekniske hjelpemidler. Gratis adgang for alle!

Den Norske Turistforening invitere årlig alle 8. klassinger over hele landet ut på tur.

For femte året på rad arrangerte MOT og Skien kommune MOT-natt for ungdom. 1300 ungdom hadde en innholdsrik natt i Skien fritidspark 29.-30.april.

Se video fra MOT- natta 2011

Fra 22.- 24. februar 2011 kunne barn mellom 6- 12 år være med på vinterlekene.

I samarbeid med Skien fritidspark inviterte idrettselevene ved Hjalmar Johansen vgs til vinterlekene 22.- 24. februar. "Vi fokuserer på fysisk aktivitet og mestringsglede hos deltakerne".

Barna kunne velge mellom skøyter, skileik og snowboard. Bading fast hver dag!

Nærmere 400 katter fra 22 forskjellige raser var samlet på katteutstilling i Skien fritidspark siste helga i Juli 2011. Stolte eiere fra Skadinavia med katter i alle raser, farger, fasonger og aldre. Det er 34. gang Telemark Raskekattklubb arrangerte sin internasjonale katteutstilling.

I alt deltok ca. 400 katter, og Hellig Birma var klart størst klasse med mer enn 50 katter. Andre store klasser var Perser, Norsk skogskatt og Maine Coon.

Arrangementet var velkykket og på søndag var det mange slitne pusekatter på veg hjem, mange med medaljer og nye titler.

IKT Grenland og IndustriClusteret Grenland inviterer til Grenland Arena Konferansen 24. november 2011 i Skien fritidspark. Årets konferanse er vel gjennomført. Arbeidet rundt konferansen 2012 er såvidt i gang.

Mandag 29. april kom de beste basketballspillerne i verden til Fritidsparken med et helt nytt famileshow spekket med spektakulære trickskudd, dunks, driblinger, spenst, akrobatikk, ballartisteri og andre overraskelser, som man ikke skulle tro var mulig. Topp underholdning for hele familien, uansett alder.

Flying Superkids fløy i Skien fritidspark 20. januar 2013!

Flying Superkids flyr i Skien fritidspark 20. januar! Gled deg til et 2-timers supershow.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.