Svøm deg til Kos

 

Svøm langt» er Norges Svømmeforbunds årlige mosjonskampanje, som foregår i perioden 1. januar til 31. mars hvert år. 

For alle

Norges Svømmeforbund (NSF) er opptatt av å tilby motiverende aktiviteter for alle som bruker svømmehallene, uansett om de er medlem av NSF eller ikke. Kampanjen er et lavterskeltilbud, alle kan være med uavhengig av alder og funksjonsnivå og det er gratis for både deltakere og svømmehaller.

I hele Norge

Svøm langt er en nasjonal mosjonskampanje. Det er Ca 250 svømmehaller over hele landet som hvert år er med på kampanjen. Som deltaker bestemmer du selv hvor, når og hvor ofte du vil svømme.

De fleste svømmehallene er med på kampanjen år etter år og de fleste svømmehallene melder også om økt besøk i mens kampanje pågår.

Kampanjens mål

Gjennom kampanjen håper Norges Svømmeforbund å motivere flere til å bruke svømming som mosjonsaktivitet. Målene i selve kampanjen er at flest mulig ungdom og voksne Fra og med 14 år) svømmer 10 000 m og flest mulig barn (til og med fylte 13år) svømmer 2 500 m i kampanjeperioden 1. januar til 31. mars. For de som har en funksjonsnedsettelse er målene 5000m (voksne) og 1500m (barn).

Hvordan bli med – deltaker

Svøm langt-kampanjen foregår rundt om i svømmehallene i Norge og som deltaker kan du selv velge hvor, når og hvor ofte du vil svømme.
Som deltaker er det enkelt å være med i kampanjen. Alle dine svømte meter kan du registrere på nett. Du kan opprette din egen bruker eller du kan logge deg på med din Facebook-konto. En hovedbruker kan også opprette en hovedbruker med flere deltakere, slik at f.eks mor eller far kan registrere svømte meter for barna sine – eller læreren kan registrere for elevene.

Det er også mulig å benytte registreringskort som finnes i svømmehallen. Skien fritidspark har følgende åpningstider.

Nærmere om deltakelse og innlogging er under menyen Deltaker.

Premier

Alle som klarer målet og har registrert antall svømte meter er med i rekningen av flotte premier, gitt av våre samarbeidspartnere. Hovedpremiene er to reiser fra Apollo. For voksne er det en ukestur til Kos for 2 personer.  For barn er hovedpremien en ukestur for familien (foresatt og barn).  I tillegg trekkes det ut flere gavekort på weekendopphold på et av Thon Hotels sine hoteller i Norge og Klubben AS stiller med svømmebriller.

Mange av svømmehallene som har lokale konkurranser med egne premier. Ta kontakt med svømmehallen for mer informasjon.

Alle barn som klarer kravet, får diplom.

I 2018 er det Svøm deg til Kos som gjelder – svøm i vei :)

Share |