Mye moro i Skienshallen
 

Håndballfestival i Skien fritidspark 2022

 

Vi krysser fingrene for at covid-19 er historie...

Herkules Håndball har gleden av å invitere til ny håndballfest i Skien fritidspark den 2.-4. september 2022 :-)

CUPINFORMASJON

Arrangementet foregår i Skien fritidspark, Moflatveien 38, 3733 SKIEN.

Både Skienshallen og Flerbrukshallen tas i bruk. Nytt av året er at Menstadhallen og Kongerødhallen også tas i bruk for å få plass til alle lagene som ønsker å komme.

Aktivitetstilbud og evt. overnatting for de som ønsker dette, er i samme anlegg. Se deltakerkort! Det finnes også et utvidet overnattingstilbud (klasserom) på Moflata barneskole kun et steinkast fra Fritidsparken.

G/J 10 - 11 år spiller sine kamper i Menstadhallen, og G/J 20 år spiller innledende kamper i Kongerødhallen. Alle sluttspill går i Fritidsparken. (Begge haller kun 8-10 minutter fra Fritidsparken).

Ved stor påmelding blir det kampaktivitet også på fredag fra ca. kl 18 - 21.

Kampoppsett, reglement etc. blir publisert her etter påmeldingsfristen.

Aldersklasser

J10, J11, J12, J13, J14, J15, J16 og J20. Forbehold om sammenslåing av J15/16

G10, G11, G12, G14, G16, G20.

HU

Vi forbeholder oss retten til å slå sammen klasser der det blir påkrevet (eksempelvis om det skulle bli for få lag i en klasse).

Turneringsform

I klassene 12 år og oppover går innledende kamper som serie og sluttspill etter cup-system. Alle lag får minst én sluttspillkamp.

J/G10-11 spiller aktivitetsserie.

Spilletider

Alle spiller 1 x 20 minutter, bortsett fra J/G15-18 som spiller 1 x 25 minutter.

Alle kamper uten stopp av tid.

Reglement

Arrangementet foregår i henhold til NHFs reglement, med noen små avvik (se reglement; link kommer!)

Dommere

Vi stiller med gode dommere og oppfordrer som vanlig til fair play.

Premiering

Premier til alle spillere i J/G10-11

I de andre klassene vil begge finalelagene få en lagspremie, samt individuelle premier (maks 14 per lag).

Påmelding

Frist for påmelding og betaling av påmeldingsavgift er 21. august 2022. 

  • Påmeldingsavgift: Før 20.06.21: Kr 1200,-. Etter 20.06.21: Kr 1700,-
  • Påmeldingene vil bli registrert i den rekkefølge de kommer inn, og anses først gjeldende ved innbetalt avgift.
  • Ved overtegning vil de først påmeldte bli prioritert
  • Vi tar forbehold om at spillesystemet kan bli endret i forhold til antall påmeldte lag

 Påmeldingsavgiften vil ikke bli tilbakebetalt hvis lag trekker seg etter påmeldingsfristen. I tillegg er det bot på kr. 1.000,- for lag som trekker seg etter 16. august eller for lag som ikke møter.

Deltakerkort - bruk vår påmeldingsløsning i Profixio

A-kort kr. 830,- inkluderer: (BOOKES KUN PÅ TELEFON 35541040)!

Overnatting i flersengsrom (4-6 personer per rom) fredag til søndag på Hotell fritidsparken, inkl. frokost lørdag og søndag, samt sengetøy og håndkle! Ta kontakt med hotellet direkte for ledig rom/reservasjon for din klubb/lag. Mulighet for enkelt-/dobbeltrom for ledere.

B-kort kr. 560,- per pers. inkluderer:

Overnatting i klasserom på Moflata skole fredag til søndag, kun 70 meter fra spillearenaen! Deilig frokost på hotellet like ved. Herkules IF stiller med nattevakter!

C1- eller C2-kort kr. 285,- per pers. per døgn inkluderer:

Overnatting i klasserom på Moflata skole enten fre-lør eller lør-søn, kun 70 meter fra spillearenaen! Deilig frokost på hotellet like ved. Herkules IF stiller med nattevakter!

C3-kort kr. 185,- per pers. inkluderer:

Middag på hotellet fredag, enten du bor på hotellet eller på skolen. 1 varmrett på buffet med dessert. Salat og focaccia-brød.

C4-kort kr. 185,- per pers. inkluderer:

Middag på hotellet lørdag, enten du bor på hotellet eller på skolen. 1 varmrett på buffet med dessert. Salat og focaccia-brød.

Hotellets spisetider:

Frokost kl. 0700 – 1000 og middag kl. 1800 – 2000. Hver gruppe får spisetid i hht. kampprogram.

C5-kort kr. 260,- inkluderer:

Disco med DJ i badeland lørdag kveld, med pizzabuffet og en drikke. Inngangsbilletten til badet er inkludert, og det blir morsomme aktiviteter og premier!

CUP-SPESIAL: Badeland er åpent under hele arrangementet, og alle deltakere inklusive ledere/trenere/foresatte som ønsker et bad i påvente av neste kamp, får inngang til kun kr. 125,-. Dette gjelder også de som ikke ønsker pizzabuffet i badet på lørdagskvelden.

 

Lunsjtilbud:

Cafe Aqua ved hovedinngang badeland (foajeen) vil tilby en spesialdeal på «dagens lunsjrett» i tidsrommet 11-14 begge dager, type lapskaus, gryterett e.l. i tillegg til sitt ordinære utvalg av baguetter og varmretter.

 

Frist for kjøp av alle deltakerkort og betaling av disse er samtidig med påmeldingsfristen. Vi tar forbehold om utsolgte deltakerkort, så der blir det førstemann til mølla. Betalte deltakerkort refunderes ikke.

 

Det vil bli anledning til å handle småretter, drikke mv. i kafé/kiosk begge dager som dekker evt. behov utover deltakerkort. Vi vil så langt det lar seg gjøre tilrettelegge for de med matallergi – vennligst gi beskjed om dette i kommentarfeltet ved kjøp av deltakerkort!

 

Ytterligere informasjon om tider, kampprogram osv. blir lagt ut på denne siden etter hvert, koblet med smått og stort på vår egen Facebook-side for arrangementet. Har du spørsmål av ulik karakter, vennligst ta kontakt med Poul Jensen på denne e-post adressen: p-jense@online.no 

Vi gleder oss virkelig til å se dere her i Skien fritidspark, med deling av mye god håndballmoro og fine sosiale opplevelser. Vi tror pågangen til håndballfestivalen i år blir ekstra stor, så vi råder dere til å være ute i god tid. Velkommen til oss!

 

Hilsen arrangementskomiteen

Poul Jensen, Erik Skogen og Jan Helge Østensen

www.kules.no
www.skienfritidspark.no
  

BRUK VÅR PÅMELDINGSLØSNING i Profixio

  

Share |