NM i vannsklie 2018

 

Nm i vannsklie 2018 gikk av stablen i Kristiansand 7.april.

Skien fritidspark sendte William Skjærum, Ine Marie Andersen, Camilla Rosenvold, Even Sandnes og Cathrine Gundersen til NM. #TeamFritidsparken stilte med fullt lagutstyr, og hadde fått sponsorer til både jakker og bagger. Sammen duret de ned til Kristiansand, og sonderte Aquarama fredag kveld. Der var desverre tidtakeren ikke operativ, så selv om det ble fart i sklia ble det vanskelig å perfeksjonere teknikk før mesterskapet.

Lørdag morgen var det mange sommerfugler i magen til frokost, og de ble roet litt ned av både sunn og usunn mat. Noen av deltagerne nøt at de endelig kunne velge både frokostblanding og nugatti, mens andre bare koste seg med alt buffeten hadde å tilby. Raskt etter frokost var det oppmøte i badeland for å kjøre et par testløp, før selve konkurransen. Desverre var ikke tidtakningen fungerende nå heller, så deltagerne gikk opp i loungen og fikk laget et eget lagområde.  

Klokken 12 var det klart for innmars gjennom badeland, hvor alle deltagerne ble stilt opp i etterkant og presentert for publikum. Innmarsen ble avsluttet med nasjonalsang, og alle de 65 deltagerne fra badeland over hele Norge kunne merke stemningen i hele kroppen. 

Det var desverre vedvarende utfordringer med tidtakningssystemet, og selv om arrangøren forsøkte mange løsninger så lot det seg ikke fikse. Kl 16 ble det klart at NM i vannsklie ble demotert til et uoffisielt NM,

og vinnere ble kåret ved manuell tidtakning. Camilla Rosenvold måtte desverre trekke seg fra konkurransen, som da ble vesentlig utsatt, men de resterende deltagerne fra Skien fritidspark gjorde det bra. 

Ine Marie og Cathrine endte blant topp 14 i kvinneklassen, og utøverne i herreklassen fikk virkelig uttelling for mye øving i sklia. William Skjærum endte på en solid 7.plass, mens Even Sandnes endte med å hanke inn både 2.plass i Herreklassen og 3.plass i den åpne klassen! 

Vi gratulerer alle deltagerne med flotte plasseringer, og gleder oss til å kunne avsløre at Skien fritidspark vil i 2019 arrangere NM i vannsklie.

Les mer om NM i vannsklie

Share |