NM i vannsklie 30.mars

 

Norgesmesterskap i vannsklie lørdag 30. mars!

Nå er vi endelig fremme ved årets høydepunkt for landets vannsklieentusiaster. 76 deltakere fra 22 forskjellige badeland og byer kommer til Skien for å finne ut hvem som er den beste vannsklieren i landet her. Det konkurreres i både herre- og dameklasse.

Fredag 29. mars er det innskliing hvor deltakerne gjør seg kjent med forholdene og kan testkjøre sklien så mange gang de vil.

Lørdag morgen kl. 09:00 åpner dørene for NM deltakerne, kl. 10:00 for ordinært publikum, og kl. 11:00 starter forsøkene i NM. Forsøkene varer frem til kl. 14:45 hvor de 12 beste i hvert kjønn kvalifiserer seg til finalen. Selveste Rune tribune er blant deltakerne, og vi er spent på hva supersupporteren vil prestere.

Finalen starter med åpningssermoni kl. 16.00 med innmarsj og defilering med finaledeltakerne. Finalestart er kl. 16:00 og blomsterseremoni for de tre beste i hver klasse kl. 17:45. Under banketten på kvelden er det medaljeseremoni og premiering til de seks beste av hvert kjønn. Det blir og delt ut vandrepokal til det badelandet som har best tid mann + kvinne hvor kun forsøkstidene benyttes.

Ønsker du å være publikum koster inngang kun kr. 50,-, ellers er det vanlig inngang til badet for badegjester.

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.