Hva søker vi etter:
Vi søker en engasjert kjøkkensjef.
Vi søker deg som liker å møte nye mennesker og som har gode samarbeids-egenskaper. Du må være omgjengelig, ansvarsfull og beslutningsdyktig. Til tross for at maten står i fokus er det viktig at du også har riktig personlighet, utadvendt, gode lederegenskaper og flinkt til å organisere og planlegge mot store arrangementer og grupper.
Kjøkkensjefen har arbeidssted på Hotell fritidsparken og skal være en pådriver til å utvikle matkonseptene i hele anlegget. Kjøkkensjefen inngår i turnusordning med arbeid 3 hver helg.
Ansvarsområder:
- Ansvar for den daglige driften av kjøkkenet
- Ansvarlig for matproduksjon, lagerstyring, bestilling/innkjøp, varetelling og IK-MAT
- Sørge for et høyt servicenivå, og bidra til lønnsom og effektiv drift
- Menyplanlegging og porsjonsberegning
- Utøve lederskap på en profesjonell måte, gjennom å utvikle dine medarbeidere
- Bistå ved ansettelse og opplæring av personell
Kvalifikasjoner:
- Fagbrev som kokk
- Lidenskap for god mat
- Ledererfaring fra et travelt kjøkken og evnen til å bygge et team.
- God økonomisk forståelse
- Gode samarbeidsevner
- Gode administrative ferdigheter
- Må beherske norsk eller et annet skandinavisk språk
- Fleksibel, arbeidsvillig og selvstendig
Vi tilbyr:
- Bedriftsidrettslag og gode kollegaer
- Nyoppusset moderne kjøkken(ferdig sommer 2018)
- Helt nye lager- og kjølerom, nyoppusset restaurant/spisesal
- Muligheten til å videreutvikle vårt kjøkken og servere din mat til våre årlig 20.000 boende gjester og andre selskap/arrangementer
Arbeidstider: 100% stilling
Lønn etter kommunal tariff
Din primære arbeidstid vil være dagtid, men en del skiftende arbeidstider, inklusive kveld og helg må påregnes.
Tiltredelse: Etter avtale
Søknadsfrist: 8.mars
Søknad og CV med referanser vi kan ringe, sendes med e-post til ivar.frisnes@skienfritidspark.no