Verdensnyhet

 

Lørdag 9. juni åpner vi 2 nye spennende aktiviteter i Skien fritidspark, Minigolf og Bowls

Begge aktivitetene vil være på kunstgressbanen på stadion. Lørdag 9. juni blir det offisiell åpning av vår to nye aktiviteter. Bli med på familiefesten du også. Musikk, godt humør, kiosk og dersom du lurer litt på åssen du skal spille, er det bare å spørre. 

FamilieBowls- en verdensnyhet 

Bowls er en idrett der målet er å rulle kuler slik at de stopper i nærheten av en mindre ball som kalles en "Jack" eller "pus". Det spilles normalt utendørs selv om det er noen innendørs arenaer og overflaten er enten naturlig gress eller kunstgress.
Det er populært i Storbritannia, Australia, New Zealand, Canada, Sør-Afrika, Hong Kong og deler av USA og mer nylig i Japan. Den tilhørerboccia spillet familien og er relatert til boccia og petanque. 

Banen i fritidsparken blir den første utendørsbanen i Norge. 

Minigolf 

Minigolf er en sport som utøves ved hjelp av en golfkølle (ofte en putter) og en ball på en ferdiglaget bane der hindringene er faste og tildels vanskelige å passere samtidig som ballen skal i hullet. Hensikten med spillet er å slå ballen fra utslagsstedet til hullet i banen på færrest mulig slag.

Minigolfbanen blir en 18 hulls bane som er tilrettelagt både for konkurranser, serie og turneringer.

Utstyr til Bowls, Minigolf og Tennis leies på Sportellet. 

  • Bo og minigolf  (2+2) 1450,- Inkluderer en overnatting m/frokost + inngang minigolf for to voksne og to barn

Bestill Bo og minigolf her. 

Share |