Trygg i vannet

 

Skien fritidspark tilbyr alle 3.-klassinger gratis svømming i mai.

Skien fritidspark gir ut gratis månedskort til alle 3. klassinger i Skien kommune i hele mai. Vi gjør dette fordi vi observerer at en lang rekke barn ikke har gode nok ferdigheter i vann. Selv om svømmeundervisning er en del av skolens obligatoriske undervisning, mener vi at foreldres og foresattes rolle er særdeles viktig for å lære barnet trivsel og mestring i vann.

Vi vil ha svømmeinstruktører tilstede i badet fra mandag til torsdag mellom kl. 16.00 og 20.00. Vi oppfordrer alle til å ta kontakt med disse og be om tips, råd og gode øvelser som hver enkelt kan trene på. Svømmeinstruktørene vil også hjelpe den enkelte med å teste sin egen svømmeferdighet. 

Undersøkelser viser at Telemark ligger bokstavelig talt på bunnen sammen med Finnmark fylke hva gjelder svømmeferdigheter blant barn og unge. Skien fritidspark ønsker å bidra med det vi kan for å gjøre sommeren så trygg og opplevelsesrik som mulig for både barn og voksne.

Vi håper derfor at så mange som mulig av 3. klassingene i Skien velger og takk ja til dette tilbudet, og at foreldre/foresatte stiller opp og gleder seg sammen med barna. Sommeren blir så mye tryggere for alle dersom vi er trygge i vannet.

 Les artikkelen i TA,  10. mai. her.

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.