Reiser hun til Rhodos?

 

Deltager Guro Lilledal Andersen fra "svøm langt- kampanjen" går videre til hovedtrekningen.

«Svøm langt» er Norges Svømmeforbunds årlige mosjonskampanje, som foregår i perioden 1. januar til 31. mars hvert år. Kampanjen skifter navn hvert år avhengig av hvilket reisemål hovedpremien har. Hensikten er å skape gode mosjonsvaner for den norske befolkningen ved å motivere dem til å bruke svømmehallen som arena for fysisk aktivitet. Målet er at flest mulig voksne svømmer 10.000 meter i kampanjeperioden, og flest mulig barn (under 13år) svømmer 2.500 meter.

Guro Lilledal Andersen (15 år) lærte å svømme da hun var 7- 8 år. Nå har de årskort i fritidsparken og sammen med pappaen sin er de flere dager i uka og trener. I løpet av kampanjen på 3 måneder har Guro svømt 10 850 meter. Hver gang de svømmer blir det minst 1000 meter. De svømmer 500 meter sammenhengende, så en liten pause før de tar resten av økta. Så avslutter de med litt lek og moro i vannet. 

Det har blitt litt ekstra svømming de siste 3 månedene innrømmer begge to, i håp om å vinne en tur til Rhodos.

Pappa Bo Lilledal Andersen forteller at de har båt på sjøen og derfor er det så viktig at hun kan svømme, svømme langt, i tilfelle det skjer noe når de er langt fra land. Han mener også at det er like viktig for han å trene, både for å være forberedt på å svømme langt samtidig som det er bra for helsa.

Det er tredje gang de deltar på "Svøm lang" kampanjen og det er derfor spesielt hyggelig at Guro er en av tre fra Skien fritidspark som har blitt trukket ut til å bli med på den landsdekkende hovedtrekning om en tur til Rhodos.

I tillegg fikk hun håndkle og badebriller fra Skien fritidspark. 

Vi gratulerer Guro og ønsker henne lykke til i hovedtrekningen. 

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.