Svøm deg til Rhodos 2012

 

Er du med på Norges største svømmekampanje?

Skien fritidspark har vært på TV i forbindelse med "Svøm deg til .." kampanjen.

NRK Østafjells Tirsdag 17. januar

TvTelemark Fredag 6. januar

Info om kampanjen
 Målet med kampanjen er å få flest mulig voksne til å svømme 10.000 meter og barn (13 år og yngre) til å svømme 2500 meter eller mer i løpet av kampanjeperioden. Svømming er en sunn mosjonsaktivitet som vi ønsker å styrke i Norges land, og da er det viktig at vi står samlet.  ”Svøm deg til..” kampanjen har gått i 15 år og har godt over 200 svømmehaller og ca 25 000 deltakere, og dermed stabilisert seg på toppen som Norges største mosjonskampanje.

Ny webside - www.svomlangt.no
 Norges Svømmeforbund er stolte over å presentere en solid hjemmeside for mosjon og svømmetrening! Med ny hjemmeside med tips om mosjon og svømmetrening ser man muligheten for å styrke svømming som mosjonsaktivitet ytterligere. Websiden vil i stor grad bli tilpasset til mosjonister, men under ”for svømmehaller” ligger det relevant informasjon om mosjonstrening og om kampanjen. Vi oppfordrer svømmehallene til jevnlig å følge med på denne siden.

For deltakere som ønsker å registrere sin aktivitet elektronisk, vil dette være mulig påwww.svomlangt.no. Siden vil blant annet inneholde teknikktips, treningstips og programmer, samt en treningsdagbokfunksjon.

Gjennomføring av kampanjen
 ”Svøm deg til Rhodos” er enkelt. Hver deltager får et registreringskort hvor de fører opp antall svømte meter for hver gang de svømmer. Registreringskortene oppbevares i boksene i svømmehallen. Deltakerne bestemmer selv hvor langt, hvor ofte og når de ønsker å svømme. Målet er 10.000 m for voksne og 2.500 m for

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.