Svøm deg til Kypros

 

Norges Svømmeforbunds årlige mosjonskampanje.

Den 1. januar går startskuddet for Norges Svømmeforbunds årlige mosjonskampanje.

Synes du det høres langt ut å svømme til Kypros? Da kan vi berolige deg med at du ikke må svømme så langt, men kan komme dit likevel!

Alle voksne som svømmer 10.000 meter (5.000 meter for funksjonshemmede) innen 31. mars blir med i trekningen om en ukesreise for to personer til den fantastiske øya Kypros, sponset av Love Cyprus og Coral Beach Hotel and Resort. De andre premiene er blant annet gavekort på weekendopphold på et Scandic Hotel i Norge, Danmark eller Sverige. Alle barn, under 13 år, som i perioden svømmer 2.500 meter (1.500 meter for funksjonshemmede) kan også vinne en ukestur til Kypros, og får til og med ta med seg hele familien sin!! Alle som klarer kravet får også et diplom fra svømmehallen og blir med i trekningen om en weekend for to barn og to voksne på Scandic Hotel i Skandinavia.

Vi har en intern konkurranse i Skien fritidspark, der vi trekker ut 2 vinnere. 1 premie er et gavekort på 1000,- som kan brukes på innganger i bad, skøyter eller Himalaya Park. 2. premie er ett valgfritt badetøy og en svømmebrille.

Hvordan delta?For å delta i kampanjen tar man kontakt med svømmehallen og ber om et registreringskort. Det er over 200 svømmehaller over hele landet som har meldt seg på som arrangører. På registreringskortet fører man på antall svømte meter for hver gang man er og svømmer. Man bestemmer selv hvor langt, hvor ofte og når man ønsker å svømme. Man kan også registrere sine svømte meter via internett. Det er 14. gang Norges Svømmeforbund arrangerer denne mosjonskampanjen. I fjor var det med 24.000 mosjonister, som svømte i 195 svømmehaller i hele landet. Dette gjør Svøm Langt-kampanjen til den største mosjonskampanjen i Norge. I 2010 er Norges Svømmeforbund 100 år og vi håper vår jubileumskampanje skal få med enda flere deltakere!

For mer informasjon om kampanjen se her.

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.