Soneturnering

 

AVLYST! 9.juni er satt av til årets avsluttende turnering for spillerutviklingsgruppene 1996 og 1997.

Gruppene samles i Skien Fritidspark denne dagen hvor de skal få gjøre opp seg i mellom i uformell kampaktivitet.

-Målene med gruppene denne sesongen har vært å kartlegge spillere, samt gi impulser til trenere og utøverne om hvilke ferdigheter som bør viderutvikles i klubb, sier leder av seksjon Spill- og trening i Region Sør, Ole-Kristian Strøm. -Det er noen av fremtidens landslagsspillere vi jobber med, og disse spillerne skal først være virkelig gode om flere år. Vi har det ikke travel med denne gruppen, men ønsker å gi gode og riktige styringsverktøy tidlig i utviklingen, fortsetter Strøm.

Under kampene blir det nok full trøkk på banen og tøffe fighter for å vinne. For Region Sør sin side er det viktigste at spillerne skal få en arena å vise seg frem for neste års spillerutviklingstrenere i kampaktivitet. Ikke minst har sesongens spillerutviklingsøkterøkter hatt ett fysisk, teknisk og taktisk fokus, mens de denne dagen skal få lov til å slippe seg løs og kose seg med kamp og konkurranseformen.

Soneturneringen er også en arena hvor spillerutviklingstrenerne skal nominere 20-25 spillere i 97-klassen (både gutter og jenter) til den Regionale Talentsamlingen som finner sted i Skien Fritidspark den 20.-21.juni. Denne regionale samlingen blir igjen en uttaksarena for 7 spillere fra hvert kjønn som inviteres til Sentral Talentsamling 13.-16.august, denne også i Skien.

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.