Sommerskole

 

Telemark fylkeskommune tilbyr gratis Sommerskole

I disse dager er det sommerskole på Hjalmar Johansen videregående skole. Telemark fylkeskommune tilbyr gratis Sommerskole til elever i videregående skole og lærlinger som har strøket i enten matematikk eller naturfag på yrkesfagElever og lærlinger som ikke har bestått matematikk og naturfag på yrkesfag får i år en ny sjanse.Før skolestart i august arrangeres 2 ukers kurs med avsluttende eksamen.

  • Hjalmar Johansen videregående skole tilbyr matematikk- og naturfag

Sommerskolen skal gi de elevene og lærlingene som har strøket i yrkesrettet matematikk 1P eller yrkesrettet naturfag, muligheten til å få et fullverdig vitnemål. De får muligheten til å ta opp eksamen som avslutning av kursperioden.

Gratis lunsj og skole

Sommerskolen er gratis og gir elever og lærlinger muligheten til å fullføre skoleløpet. Intensivkurset, som skal gjøre ”sommerelevene” bedre rustet til å ta eksamen, går over to uker i august. De som deltar tilbys kvalifiserte og engasjerte lærere. Elevene får gratis lunsj og tilgang til bøker og annet undervisningsmateriale.

Kursstart

Sommerskolen starter mandag 30. juli og avsluttes fredag 10. august fra kl 0800-1530. Eksamen arrangeres mandag 13. august.

Ler mer på Hjalmar Johansen sin hjemmeside. 

Skolestart 2012 er onsdag 15. august. 

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.