Skien Open 1.- 2. september

 

Årets Norgescup i frisbeegolf blir en 2 dagers turnering i Skien fritidspark.

Årets Norgescup blir en 2 dagers turnering hvor vinneren garantert er en som takler mange elementer. I utgangspunktet har vi satt tak på 108 deltagere, men dette blir fortløpende vurdert. Velkommen til Skien!

http://skienfrisbee.com/skienopen/

Generell info

Registrering/samlingsted/sekreteriat:

Registrering og samlingsted vil ha sin plass i lobbyen til fritidsparken. Der vil vi ta imot registrering, føre inn score, dele grupper, spise mat og ha det hyggelig sammen. Der finner man også toaletter, disksalg, kiosk med mer. For de som ønsker å skifte så kan det gjøres i garderober som ligger ved kunstgresset.

Spillermøte:

Spillermøte vil finne sted i lobbyen til fritidsparken klokka 20:00 på fredag. Der vil vi gå igjennom spesielle regler som vil gjelde under turneringen og andre praktiske ting. Stedet kan forandres.

Regler:

Standard PDGA regler benyttes under turneringen. Vi anbefaler alle til å kikke på banekartet og bilder for å se hvor det er OB, Mandatory, Dogleg osv. Dette vil det også bli informert om på spillermøte.

Oppvarmingsområdet:

Vil du drive litt først så kan det gjøres på kunstgresset på isstadion. Vi setter ut noen kurver for putting.

Øvrig informasjon:

I år ordner hver enkelt maten selv. Det er et bredt utvalg av mat i kafeterian. Det blir som i fjor 1 gratis inngang i badeland i spillerpakken så husk badebukse! Spillerfest er enda ikke diskutert.

Lik score etter finalerunde: Hvis det er delt førsteplass etter endt finalerunde, så spilles det sudden på hull 1. Hvis ingen avgjørelse har kommet da, så spilles det sudden på hull 2, og deretter hull 3 så tilbake til 1 igjen osv. Dette gjelder alle klasser.

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.