KystTour 2011

 

KystTour 3 i Skien blir arrangert søndag 7. august og har PDGA status.

Skien Frisbeeklubb, Kvadraturen Frisbeegolfklubb, Tønsberg Frisbeegolfklubb og SSK Frisbee ønsker å invitere diskgolfnorge til KystTouren 2011!

KystTouren vil være en cup på 4 endagsturneringer hvor alle er PDGA C-Tier. Det vil være en egen sammenlagtcup hvor 3 av 4 turneringer er tellende i sammendraget. Målet for disse turneringene er at det skal være rekrutteringsturneringer samtidig som det skal gi spillere i Norge flere muligheter til å være med på PDGA turneringer.

Alle turneringene vil ha et tak på 90 spillere og klassene det kan konkurreres i er: Åpen, Dame, Master, Junior og Nybegynner. Dersom det blir færre enn 5 spillere i en klasse vil den klassen slåes sammen med den nærmeste tilhørende klassen, men man vil selvsagt får poeng i den klassen man meldte seg på i. Etter siste turnerneringen vil det bli utdelt sammenlagtpremier for alle klasser. Det vil bli brukt den samme poenggivingen som gies for norgescupturneringene.

Dette blir som nevnt endagsturneringer og vil gå over 2×18 hull samt en 5-hulls finale for Åpen klasse. Det vil koste 150,- for alle klasser bortsett fra Nybegynner og Junior hvor det koster 100,-. Merk at alle spillere må være betalende medlemmer i en klubb som er tilknyttet NAIF og dersom man ønsker PDGA-rating så må man være registrert PDGA-medlem før turneringsstart. Det vil være forhåndspåmelding til den enkelte turnering, men i utgangspunktet ingen forhåndsbetaling dersom den enkelte turnering ikke åpner for det.

Det vil i utgangspunktet ikke bli servert mat/drikke mellom rundene, ei heller noen spillerpakke. Det vil i tilfelle bli opp til hver arrangør dersom de ønsker å tilby noe, men det er ikke planlagt.

Så og si alle inntektene arrangøren får via innbetalinger vil gå tilbake til spillerene, enten i form av premiering til den aktuelle turneringen eller sammenlagtpremiering. Noen få utgifter vil selvsagt bli trukket i fra, men noe av målet med disse turneringene er at de ikke skal koste mye å arrangere. – hverken i penger eller planlegging/arbeid i forkant.

Første turneringen i KystTouren 2011 vil være i Arendal 29 Mai kl 10. Tønsberg vil arrangere 19 Juni og Skien vil arrangere 7 August. Datoen for Kristiansand er ikke satt, men det vil bli i slutten av aug/starten sept.

KystTour i Skien 2011

KystTour 3 i Skien blir arrangert søndag 7. august og har PDGA status. Det vil være plass til 90 spillere og det vil bli spilt 2*18 hull pluss en 5 hulls finale. Planen er å få spilt alle de 27 hullene våre!

Det vil være mulighet til å melde seg på i klassene, Open, Dame, Junior, Yngre junior, amatør og master. Prisen er 150 kroner og pengene går utelukkende tilbake til spillerne i form av premier.

Mat- Kan fås kjøpt i kafeterian i fritidsparken. Overnatting- Kan bestilles på sportellet.

Mer info om KystTouren finner du HER

Tidskjema:

10:00 Runde 1

14:00 Runde 2

18:00 Finale.

Påmelding begynner torsdag 16.06.2011. Betaling skjer ved oppmøte!

Spørsmål? Send en mail til oss, skienfrisbee@hotmail.no eller ring Terje Eriksen, 91777691

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.