KOM DEG UT- DAGEN

 

Aktivitetsdag for hele familien søndag 1.februar.

Skien Turlag arrangerer Kom deg ut-dag i Skien fritidspark søndag 1. februar. Arrangementet er et samarbeid med Grenland speiderkrets og Grenland landsbrukskontor.

Hele familien er velkomne til en hyggelig utedag sammen. Dette er friluftsdagen som passer for alle!

Natursti, akekonkurranse ved Trollets hjerte klokken 13.00, pinnebrød- og pølsesteking. Ved basen i Trollets hjerte blir det premieutdeling og bålpanner med servering av pinnebrød og kaffe. Husk pølser til grilling hvis det er ønskelig, samt varme klær og noe å sitte på. Det blir merket løype fra isstadion til Trollets hjerte.

Allerede lørdag kveld, 31. januar, vil Grenland speiderkrets være på plass med sin vinterleir. De arrangerer fakkeltur og leirbål i skogen kl. 20.00, der alle som vil oppleve et ekte speiderbål er velkomne til en stemningsfull kveld i Skien fritidspark. Under søndagens Kom deg ut-dag blir det matlaging, pop corn på bål, og aktiviteter i speiderleiren langs løypa. Alle gjester i fritidsparken er velkomne til å komme innom leiren for å varme seg eller smake noe godt rett fra bålet.

Fagnemd for utmark, Grenland landbrukskontor og Utstyrssentralen rigger opp sin hyggelige stand, der en kan sette seg ned rundt bålet, få informasjon om deres virke samt mulighet til å låne langrennski, alpinutstyr og snowboard fra Utstyrssentralen.

Forum for Natur og friluftsliv Telemark (FNF Telemark) vil også være på plass langs løypa for å informere om sitt arbeid.  

Arrangementet varer fra kl.11.00 til cirka kl. 15.00. 

Terreng: Kupert

Passer for: Voksne, Barn, Ungdom, Fjellsportinteresserte, Seniorer

Arrangeres avBarnas Turlag SkienSkien Turlag

 

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.