Klatreparken åpner

 

Lørdag 28. april åpner vi Klatreparken. 

Det bor vel en liten Tarzan i deg også? 

Vi inviterer til klatring i trærne for store og små. Her kan hele familien svinge seg mellom trærne og delta i konkurranser. Vi har hoppeslott for de minste. Vi spiller musikk, grillene fyres opp og vi selger grillmat. Det blir konkurranser i løypene og på bakken.

Program:

Kl. 11.00- 18.00 kan du klatre i klatreparken

Kl. 11.00- 14.30 kan du ta Klatreparkens Quiz som vil være oppe i løypene. Svarer du riktig, har du mulighten til å vinne en sykkel fra vår hovedsponsor, Grenland Bilservice

Kl. 11.00- 15.30 kan barna hoppe i hoppeslott.

Kl. 13.00- 15.00 kan du prøve deg på klossestabling, hoppetau og drakamp. 

Kl. 15.00 trekker vi vinneren av sykkelen. Klossestabling blir avgjørende for hvem som sykler av med premien. 

Hele dagen blir det musikk og god stemning. Er du sulten så fyrer vi opp grillene og selger grillmat fra kl. 12.00- 15.00.

I klatreparken er det ulike klatreløyper som er montert mellom trærne i skogen. For de minste er det en egen barneløype. Deretter er det familieløyper og andre løyper som byr på økende grad av utfordringer. Den vanskeligste er for de mest avanserte med både fysiske utfordringer og høyder som skal utfordres. Barneløypa er ca 1 - 1½ meter over bakken, mens de høyeste aktivitene er 10 meter over fast grunn.

I hver klatreløype er det ulike klatreelementer som kan være trapeser, stiger, tunneller, Tarzanslynger, zip-lines, klatrenett og mange andre spennende hindringer. Den lengste zip linen er 95 meter lang! 

Lørdag 28. april åpner vi altså parken igjen, og du er hjertelig velkommen. Det blir klatring og mye annen moro! Gleder du deg?

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.