Herkules nissecup

 

Herkules Håndballgruppe ønsker å skape en romjulstradisjon  for de aller minste håndballspillerne født 2001 eller senere.

Nissecup skal være en turnering hvor alle, kan kose seg med litt morsom aktivitet i romjula og selvfølgelig vil alle få pakker m.m. Det sies at Nissen med hjelpere vil være på plass under premieutdelinga.

Vi kan love noen overraskelser i forbindelse med selve arrangementet som vil gjøre dette til en turnering litt utenom det vanlige.

 TIDSPUNKT

Nissecupen går over kun en dag nemlig fredag den 30 desember 2011 og kamptidspunktene vil være innenfor klokkeslettene  0900-2000 avhengig av hvor stor deltakelsen blir.

HVILKE SMÅNISSER KAN DELTA

Spillere født 2001 eller senere.  

SPILLETID

Alle lag får minimum tre kamper a 1 x 15 min.

TURNERINGSSYSTEM

De to eldste årsklassene 2001 og 2002 spiller 6`er håndball på full bane med nedsenket tverrligger,  de som er yngre spiller 4`er håndball på tvers av banen.

NISSEREGLEMENT

Vi bruker reglementet som NHF region Sør bruker for sine turneringer med to unntak

EN: -maksimum antall spillere på 6`er håndball lagene settes til 10 spillere. Dette fordi vi tror dette gir den enkelte mer spilletid,  har dere 12 stykker meld på to lag !

TO: det er lov å spille i nisselue

NISSEPREMIERING

Alle smånisser vil få individuelle premier/julepakker, dog maksimum 8 smånisser pluss  en leder i 4`er håndball, 10 smånisser pluss en leder i 6`er håndball.

Nissen med hjelpere vil arrangere felles premieutdeling for mange lag samtidig.

NISSEKONTINGENT/PÅMELDING

Vi har satt nissekontingenten til kr.900,- pr. lag .

Påmeldingsfristen  (og innbetaling) er satt allerede til 1.12 dette fordi nissen skal få tid til å lage og pakke alle gavene på forhånd og

Påmeldingsskjema skal sendes pr. mail eller lagene kan meldes på via vår hjemmeside www.herkules-handball.no

Merk at nissen har begrenset med plass fredag den 30.12 så det kan bli trangt om plassen og da vil ankomstdatoen for påmeldingsskjemaene/innbetaling  bli grunnlag for deltakelse eller ikke. Innbetaling av nissekontingent skal gjøres til Herkules håndball, postboks 1312, 3702 Skien konto 2610 14 03792.

 Evt. spørsmål vedr. turneringen kan rettes til nissefar Espen Olsen på  tlf. 94865585.

Nisselag som velger å trekke seg etter påmeldingsfristen vil bli ilagt gebyr på kr. 1 000,-

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.