Harlem Globetrotters

 

Harlem Globetrotters kommer til Skien fritidspark 29. april.

KJØP BILLETT TIL HARLEM GLOBETROTTERS HER!

Harlem Globetrotters har de beste basketballspillerne i verden i sin stall, og kommer nå til Norge med et helt nytt famileshow spekket med spektakulære trickskudd, dunks, driblinger, spenst, akrobatikk, ballartisteri og andre overraskelser, som man ikke skulle tro var mulig. Dermed kan topp underholdning for hele familien garanteres, uansett alder.

På denne You tube filmen kan du se litt av hva du har i vente...

Harlem Globetrotters 86 års spennende historie;

For de som ikke kjenner Harlem Globetrotter har de en helt unik og svært fasinerende historie, og de er i dag det familieshowet som har turnert lengst i verden, og de har også de desidert høyeste tall for gjenbesøk.

En gang i tiden var disse døråpnere for afroamerikanere i NBA. Afroamerikanere fikk ikke spille i NBA, men gjennom Harlem Globetrotters fikk de sjansen til å vise seg frem – det startet i 1927. Og da Harlem slo Minneapolis Lakers i 1948, den gang det beste laget i NBA (heter i dag LA Lakers), var det en viktig påvirkende faktor for at NBA åpnet for afroamerikanere i 1950. Globetrotters' seier i 1948 er pensum i amerikansk idrettshistorie, og utover på 1950- og 1960-tallet fortsatte de å være en viktig politisk faktor, ettersom NBA-lagene lenge bare hadde lov til å ha to mørkhudede på laget. For mange var Harlem et springbrett til nettopp NBA.

Men tidene har jo forandret seg, og det har så definitivt Harlem Globetrotters også gjort. I dag er de berømt for sine spektakulære show, som på ingen måte inneholder politikk. Her er det dunker av en annen verden, driblinger og oppfinnsomme skudd som blir servert. Med humor, og slett ikke noe politisk budskap. Lagets første kamp i Europa fant sted i Berlin i 1951 med hele 75.000 tilskuere på tribunen. Showlaget har spilt over 30 000 kamper verden over og vunnet de aller fleste.

  • Globetrotters jobber med velferdsarbeid rettet mot vanskeligstilte og overvektige barn og er elsket av et bredt publikum. Blant andre er Nelson Mandela, Henry Kissinger, Barack Obama og basketlegenden Kareem Abdul-Jabbar æres-globetrottere
  • Harlem Globetrotters har underholdt folk fra hele verden siden 1927, til og med for paven og kongelige. Harlem Globetrotters er de ubestridte kongene innen underholdningsbasket, og leverer fantastisk familieshow med mange morsomme innslag.
  • Harlem Globetrotter har en gjennomsnittshøyde på ca. 2,00 meter, der 3 stk. er over 2,25 og den høyeste er 2,38 (“Tiny”), og den laveste er 1,58 (“Too Tall”). Også dette er en severdighet i seg selv, og noe de holder mye moro med.
  • Harlem Globetrotters spiller også i dag tidvis vanlige basketballkamper mot lag fra NBA, og vinner som oftest, og de er opphavet for “The Dream Team”.

DU TROR DET IKKE FØR DU FÅR SE DET!

Kjøp billett da vel, dette blir en opplevelse for livet! Her kan du kjøpe billetter til showet.  Her får du også tak i VIP billetter.

Mer informasjon kan du lese på hjemmesiden til Harlem Globetrotters

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.