En av Norges mest besøkte fritidsparker

 

Skien fritidspark- en suksess.

I eiermeldingen lagt frem for bystyret konkluderer Jon Steinar Tufte, daglig leder, med at Skien fritidspark må sies å være en suksess.

Med om lag 1 million besøkende i 2009, og av de 250.000 bare i badet, er Skien fritidspark en av Norges mest besøkte fritidsparker.

Vi er kjempefornøyde med tallene, og selv om besøkstallene i år ligger noe under 2009 er vi nå på det nivået som ble estimert før planene om parken ble realisert, fortsetter han.

Større potensial for bruk

Fritidsparken har de 3 siste årene gått fra å være i etablererfasen til å sette seg som en driftsorganisasjon.

- Det har vært en rekke tekniske utfordringer ved bygget, og vi har hatt noen runder i forhold til bemanning, driftsplaner og rutiner, og dette har gjort at det har blitt høyere kostnader enn beregnet. Allikevel, vi er inne i en god driv nå, og vi ser at parken har et langt større potensial for en rekke aktiviteter og arrangementer som vi kan jobbe aktivt med i årene som kommer.

Arena av nasjonalt kaliber

Skien fritidspark har vist seg både å være velegnet for store nasjonale arrangementer som MGP og landskamper i håndball, og mindre lokale cuper og bedriftsarrangement.

Skien fritidspark har gjennom sine snart 3 år vært med å sette Skien og Grenland på det nasjonale opplevelses- og arrangementskartet, og dette er en virksomhet styret vil intensivere ytterligere i tiden som kommer.

Publisert på Skien kommune sin nettside. 25.11.2010 Sist endret 25.11.2010 Opprettet av Marianne Synnes Kaasa

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.