Fylkesmesterskap

 

Utvidet påmeldingsfrist for fylkesmesterskapet i håndball.

Norges Håndballforbund Region Sør har utvidet påmeldingsfristen for fylkesmesterskapet i håndball for ungdomsskoler.

Fylkesmesterskapet for ungdomsskoler går av stabelen i Skien fritidspark 12. desember. Dette er en torsdag, og det er satt av tidsrommet fra 09.00 til 16.00 for å få avviklet kampene.
I utgangspunktet var det satt en påmeldingsfrist til 21. november, men fordi det fortsatt er plass til flere lag har håndballforbundet nå utvidet påmeldingsfristen til 28. november.

Det skal spilles innledende runder, og alle som melder seg på er sikret minst tre kamper. Etter puljespillet går noen videre til sluttspill, og dermed får de lagene som går videre flere kamper. Hver
skole kan stille med flere lag, og lagene kan bestå av spillere fra alle ungdomstrinnene blandet. Hvert lag kan bestå av 12 spillere. I tillegg til pokaler og diplomer får vinnerene i gutte- og jenteklassen
en invitasjon til regionsmesterskapet i Runarhallen 5. februar. Så langt er det 13 skoler som har meldt seg på til fylkesmesterskapet. Mange av dem hører hjemme i Porsgrunn og Bamble.
Ungdomsskolene på Kjølnes, Heistad, Vestsida og i Langesund er på lista, sammen med et lag fra den internasjonale skolen. Det betyr at det fortsatt er plass til tre skoler før grensa på 16 lag er nådd.

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.