GalaxeLAN 2018

 

Sikre deg plass til GalaxeLAN 5-8.oktober!

GalaxeLAN arrangeres 5-8.oktober i Skien fritidspark, og vi ønsker deg velkommen til et større og bedre LAN, med enda flere aktiviteter! 

I fjor deltok nærmere 400 på LAN'et, og vi har lagt til rette for at enda flere kan bli med i år!  Nettet har tidligere variert i kvalitet, og i år har vi et stabilt 1.000 Mbit nett.

Billettpakker:

I år er det forskjellige billettpakker til GalaxeLAN: Ordinær (550,-), VIP (800,-) og Premium (1.000,-).

Meld deg på GalaxeLAN!

Streamere:

I år er det enda flere streamere enn tidligere: PandaGirl kommer og skal streame fra LAN'et, TechVikings kommer og kan hjelpe deg å få ut litt ekstra FPS av PC'en din,  Bamble DreamTeam kommer og holder Rocket League compoen og Lotta Marie kommer, sist men ikke minst så kommer også Prebz!

Aktiviteter og konkurranser

Det holdes flere konkurranser, med premier til en verdi av over 50.000 kr! Bli med på Super Smash Bros, Playerunknown battleground, Hearthstone, CounterStrike Go og Rocket League! I tillegg er det flere konkurranser som musikkkonkurranse, spisekonkurranse og MS Paint-konkurranse. Gled deg til GalaxeGlow og andre sosiale aktiviteter!

Lørdag blir det Cosplay catwalk og på fredag holder Ønna Art tegne workshop. Outland har utsalg på LAN'et og holder Magic (the Gathering) drafts flere ganger i løpet av helgen.

Overnatting og måltider:

I år har vi laget forskjellige pakker, slik at du kan få den opplevelsen du ønsker! Inngangsbillettene kan skaleres opp og ned, du kan oppgradere overnattingen og i år kan du også forhåndsbestille mat på hotellets restaurant.

Pizzabakeren har utsalg ved Skienshallen i år også, og nå får du som har premiumbillett ekstra rabatt når du bestiller pizza på LAN'et!

Cafe Aqua er tilgjengelig i ordinære åpningstider. Her selges god mat for deg som er på farta. 

Overnatt på hotellet og få en god natts søvn på en skikkelig madrass. Prisene gjelder pr person i firemannsrom. Vil du få i deg "skikkelig" mat er hotellets restaurant stedet å gå. Alle deltagere på hotellet får nå ekstra rabatt på måltidene på hotellet.

Alle overnattinger og måltider må bestilles senest 1.oktober!

Festmiddag er lørdag kl 18.00, og inkluderer mineralvann og dessert! Streamer'ne kommer!

Bestill overnatting og måltider!

Share |