Foredrag med Gjert Ingebrigtsen

 

Foredrag med Gjert Ingebrigtsen

Dato og tid: Lørdag 10. oktober, kl 17.00

Varighet: Anslagsvis 75 minutter

Sted: Skien fritidspark, Skienshallen

Arrangementskomiteen for NM i terrengløp (som foregår i Skien fritidspark søndag) har gleden av å presentere foredrag med Gjert Arne Ingebrigtsen for idrettslag i kretsen lørdag ettermiddag den 10. oktober. Han er en profilert og ettertraktet friidrettstrener som har trent tre av sine sønner, Jakob, Henrik og Filip til flere gullmedaljer og gode prestasjoner i friidrett. Han er kjent for sin spesielle evne til å få folk til å prestere på sitt aller beste.

Et foredrag med Gjert Ingebrigtsen gir deg:

  • En av Norges mest profilerte idrettspersonligheter.
  • Et innblikk i treningsfilosofien som har gjort sønnene hans til verdensmestere.
  • En foredragsholder som formidler på en kunnskapsrik og underholdende måte.

I 2019 ble Gjert Ingebrigtsen tildelt prisen “Årets trener” på Idrettsgallaen etter å ha vært nominert i både 2017 og 2018. Gjert mener at med den rette innstillingen kan man oppnå resultater som kan virke umulige – dette er innstillingen han har gitt sønnene under oppveksten og i treningen. Som følge har de vunnet flere gullmedaljer i blant annet EM. Sønnene Jakob og Filip har også  ranket som to av de fem beste 1500-meter løperne i verden med Gjert som trener. Det er ganske utrolig!

De gode resultatene kommer fra et helt spesielt treningsregime – Gjert er nemlig kjent for sine uortodokse treningsmetoder. Han har blitt beskrevet som nådeløs og brutal, men på en velmenende måte. Selv har Gjert beskrevet sin motivasjon for treningen som “bunnløs kjærlighet”, og det ligger ingen tvil i at han har en lidenskap for å utvikle og trene sønnene. 

Gjert har også skrevet boken “Kunsten å oppdra en verdensmester”, der han snakker om opplevelsene og erfaringene trenerjobben har gitt han som far.

Dette er et arrangement kun for idrettslag i kretsen, med Herkules, Gjerpen og Urædd friidrett som arrangør.
Ta kontakt med Hulda Ragnarsdottir på tlf. 928 50 784 eller Mette Dale på tlf. 481 46 807 om du har spørsmål eller ønsker å kjøpe billetter.

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.