Føler du på ensomheten?

 

Har du en vond følelse av å ikke ha tilstrekkelig eller tilfredsstillende kontakt med andre? 

Ønsker du en mer aktiv og meningsfull hverdag? Det vil Skien fritidspark gjøre noe med.

Vi har blitt tildelt midler fra Fylkesmannen i forbindelse med «aktivitetstiltak for å motvirke ensomhet og passivitet».
Pengene skal vi bruke på et prosjekt for hjemmeboende pensjonister i aldersgruppen 65 til 75 år, hvor fokuset er aktivitet, sosialisering og livsmestring.

En gruppe på 20 eldre skal møtes hver torsdag (hele dagen) i 20 uker frem mot sommeren, med tilrettelagte aktiviteter og hyggelig samvær. I tillegg til denne obligatoriske dagen, legger vi også opp til et frivillig treff hver mandag med litt kaffe- og bollekos.

Til å lede det hele har Fritidsparken leid inn Julie Fløtlien (26). Hun er klatreinstruktør, friluftsmenneske, driver med hundekjøring og har en bachelor i pedagogikk. Som "vertinne" og limet i gruppa, vil hun lose pensjonistene gjennom et fastlagt rammeprogram, men hun vil også være åpen for innspill fra gruppen.

Om dette treffer hjertet ditt, send oss en e-post og fortell med et par linjer hvorfor du synes dette prosjektet høres motiverende ut!

Vi peiler oss inn på oppstart primo februar, men må ta forbehold om utsettelse grunnet covid-19 og tilhørende smitteverntiltak.

Avisartikkelen kan du lese her: 

For mer informasjon om prosjektet eller påmelding send mail hit. 

Share |