Drop-in vanntreninger i Skien fritidspark
 

Drop-in treninger

 

Vi har et bredt tilbud for trening i vann. I vannet er du vektløs og treningen blir gøy! 

Vanntråkk

Vannsykkel er et morsomt treningsredskapet for spinning og trening i vann. Det er en allsidig trening som styrker musklene, øker kondisjonen, samt øver opp balanse, bevegelse og koordinasjon. Sykkelen er utmerket til rehabilitering, eller hvis du har ledd eller muskelproblemer.

Dette er en trening som passer for alle. Hver onsdag kl 19.00.

Treningstider i badeland

I tillegg til vanntråkk har vi følgende treninger som er super populære i badeland:

Vanntrening

Velkommen til en morsom og sosial treningsøkt som passer for alle. Vi trener både styrke og kondisjon og treningen tilpasses til ditt nivå. Det varme vannet øker blodsirkulasjonen og øker produksjonen av endorfiner som er kroppens lykkehormon!

I vannet er du vektløs og trening i vann gir mindre belastning på sener og ledd. Du vil føle deg vel både underveis i treningen, og etterpå. Hver mandag kl 09.00, tirssdag kl 16.00 og torsdag kl 11.00.

Suppama Aqua Board

Du står på et flytebrett i vannet, og her er det om å gjøre å holde balansen! Vi trener balanse, styrke og kondisjon på samme tid, og flytebrettet gjør treningen veldig effektiv. Det er en høyintensiv treningsøkt med god musikk og masse «trøkk», og de flinke instruktørene tilpasser treningen til ditt nivå.

Vi anbefaler badetøy som dekker litt mer enn bikini, for eksempel badeshorts og t-skjorte eller badedrakt. Hver mandag kl 19.00.

Fordeler etter trening i badeland

Når du er ferdig med treningen i badeland kan du ta turen opp i velvære, og la musklene slappe av etter en god treningsøkt. I velvære selges småretter og noe godt i glasset. Badstuene har forskjellige funksjoner, og du finner nok en som gir deg en god avslutning på treningen.

Share |