Aktiv vinterferie i Skien fritidspark

 

Ikke bestilt vinterferie ennå? Kom til Skien fritidspark da vel! Her er det masse å finne på av kos, gøy og moro for barn i alle aldre. 

Bestill en av våre pakker; en enklere og mer bekymringsløs ferie for hele familien skal du lete lenge etter. Ungene blir garantert henrykt! Badeland og skøytebane er en kombo det er vanskelig å slå. Tjoho!

Heng på skøytebanen    

Å starte dagen ute på den speilblanke isen får fram roser i kinna og sprut i beina. Her kan du lange ut og ta svimlende piruetter eller trøkke til på hockeyskøytene. Hos oss kan du leie og få slipt skøyter. Blir du sliten kan du hvile beina i  varmestua, få i deg noe varmt å drikke og en liten matbit.  

Bad så mye du orker

Vinter ute, sommer inne. Har du fått nok av vinteraktiviteter som skøyting og ski ute er det bare å få på seg badetøy og dykkebriller. I badeland er det sommer hele året og 30 grader i vannet.

La ungene boltre seg i aktiviteter i vann som hinderløype og klatrevegg. Her kan de hoppe fra 5-meteren og sette ny rekord i vannsklia. Hos oss får ungene nye venner og opplevelser de vil huske lenge.  

Full rulle fra morgen til kveld

SPA og trening er også ferie. Blir det litt vel hektisk på skøytebanen eller i badeland er det helt innafor å trekke seg litt tilbake. I Fritidsparken finner du boblebad og 5 tema-badstuer som gir deg en avslappende opplevelse for kropp og sjel. Blir det for hett i badstuene kan du kjøle deg ned i dusjen eller stille deg under et tropisk oljeregn.

En trapp opp finner du HEIA Treningssenter. Her kan du trene  i sal eller benytte deg av et fullt utrustet treningssenter.

    

Feriepakke med alt inkludert

For kun kr 3 290,- får dere 2 overnattinger i familierom for 2 voksne og 2 barn (350 kr pr ekstra barn), alle aktiviteter inkludert i tillegg til frokost og middag.

En enklere og mer bekymringsløs ferie for hele familien skal du lete lenge etter. Vi er bare en kort svipp unna. Og ungene blir garantert henrykte! Badeland og skøytebane er en kombo det er vanskelig å slå. Tjoho!

Ikke nøl- bestill her! Eller ring Hotell fritidsparken : 35 54 10 40.

  

Kjøreavstand

Stavanger -Skien:  41 mil

Kristiansand-Skien: 17,6 mil

Velkommen til oss!

Share |