Aktiv familieferie!

 

Ikke bestilt ferie ennå? Kom til Skien fritidspark da vel! 

Her er det masse å finne på av kos, gøy og moro for barn i alle aldre.

Bestill en av våre pakker: en enklere og mer bekymringsløs ferie for hele familien skal du lete lenge etter. Ungene blir garantert henrykt! Overnatting hjemmefra med mat og gøyale aktiviteter er en kombo det er vanskelig å slå. Tjohoo!

Bad så mye du orker

Sommer inne hele året. Er det dårlig vær ute er det bare å få på seg badetøy og dykkebriller. I badeland er det sommer hele året og 30 grader i vannet.

La ungene boltre seg i aktiviteter i vann som hinderløype og klatrevegg. Her kan de hoppe fra 5-meteren og sette ny rekord i vannsklia. Hos oss får ungene nye venner og opplevelser de vil huske lenge. 

Gøyale uteaktiviteter!  

Om vinteren er det mye man kan finne på hos oss. Vi har en stor skøytebane som er 74 x 184 meter. En god akebakke og fine skimuligheter.

Godt markerte løyper

Vi har mange løyper rundt i skogen i Skien fritidspark. Vi har skiltet rundløyper som er 1 km, 2,5 km og 5 km lange. Løypene er  lysløyper. Lyset kommer på ved skumring. Lyset er tent til kl 22.00 hver kveld.

Skiløypene kjøres opp av Skien Kommune.  God tur!

Akebakken

Vi har en flott akebakke som brukes aktivt. Ta med akebrett og sett utfor! Den nedre del av bakken er belyst når det er mørkt.

Heng på skøytebanen    

Å starte dagen ute på den speilblanke isen får fram roser i kinna og sprut i beina. Her kan du lange ut og ta svimlende piruetter eller trøkke til på hockeyskøytene. Hos oss kan du leie og få slipt skøyter. Åpen cafe, få i deg noe varmt å drikke og en liten matbit.  

Spa og velvære

Blir det litt vel hektisk på skøytebanen eller i badeland er det helt innafor for de voksne å trekke seg litt tilbake. 

Feriepakke med alt inkludert

Fra kr 3 990,- får dere 2 overnattinger i familierom for 2 voksne og 2 barn (kr 400,-pr ekstra barn), alle aktiviteter inkludert i tillegg til frokost og middag. Ekstra døgn kan oppgraderes med kr 1 500,-

En enklere og mer bekymringsløs ferie for hele familien skal du lete lenge etter. Vi er bare en kort svipp unna. Og ungene blir garantert henrykte! Badeland, klatrepark og minigolf er en kombo det er vanskelig å slå. Tjoho!

Bestill aktiv familieferie 

- eller ring Hotell fritidsparken : 35 54 10 40.

*Ved booking av aktiv familieferie så må du velge 2 voksne, 2 barn og 2 overnattinger på bookingsiden, da vil tilbudet komme frem.

*Aktivitetene vil variere utfra sesong. Sjekk aktivitetenes åpningstider for planlegging av din ferie hos oss. 

* Booking gjelder i ferier og utvalgte helger

Informasjon vedrørende Covid-19

Velkommen til oss!

Kjøreavstand

Stavanger -Skien:  41 mil

Kristiansand-Skien: 17,6 mil

Share |