Aktiv familieferie i Skien fritidspark

 

Ikke bestilt ferie ennå? 

Kom til Skien fritidspark da vel! Her er det masse å finne på av kos, gøy og moro for barn i alle aldre. 

Bestill en av våre pakker; en enklere og mer bekymringsløs ferie for hele familien skal du lete lenge etter. Ungene blir garantert henrykt! Badeland og minigolf er en kombo det er vanskelig å slå. Tjoho!

Masse gøy i Aktivitetsparken    

Når aktivitetsparken åpner på våren er det uendelig masse å finne på for både liten og stor!  Ta en runde minigolf, en match med tennis, spill shuffleboard eller frisbeegolf! Vi har også flotte turstier i området. 

Bad så mye du orker

Sommer inne hele året. Er det dårlig vær ute er det bare å få på seg badetøy og dykkebriller. I badeland er det sommer hele året og 30 grader i vannet.

La ungene boltre seg i aktiviteter i vann som hinderløype og klatrevegg. Her kan de hoppe fra 5-meteren og sette ny rekord i vannsklia. Hos oss får ungene nye venner og opplevelser de vil huske lenge.  

Full rulle fra morgen til kveld

SPA og trening er også ferie. Blir det litt vel hektisk på skøytebanen eller i badeland er det helt innafor å trekke seg litt tilbake. I Fritidsparken finner du boblebad og 5 tema-badstuer som gir deg en avslappende opplevelse for kropp og sjel. Blir det for hett i badstuene kan du kjøle deg ned i dusjen eller stille deg under et tropisk oljeregn.

En trapp opp finner du HEIA Treningssenter. Her kan du trene  i sal eller benytte deg av et fullt utrustet treningssenter.

    

Feriepakke med alt inkludert

For kun kr 3 990,- får dere 2 overnattinger i familierom for 2 voksne og 2 barn (350 kr pr ekstra barn), alle aktiviteter inkludert i tillegg til frokost og middag.

En enklere og mer bekymringsløs ferie for hele familien skal du lete lenge etter. Vi er bare en kort svipp unna. Og ungene blir garantert henrykte! Badeland og skøytebane er en kombo det er vanskelig å slå. Tjoho!

Ikke nøl - bestill her! Eller ring Hotell fritidsparken : 35 54 10 40.

  

Kjøreavstand

Stavanger -Skien:  41 mil

Kristiansand-Skien: 17,6 mil

Velkommen til oss!

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.