Boligmessa

 
9 okt

9 okt 12:00 - 13 okt 17:00

Skienshallen

Besøk helgens Boligmesse og få inspirasjon til å sette i gang med dine prosjekter, enten det er hjemme eller på hytta, ute eller inne. Her finner du nyheter som ellers ville gått deg hus forbi, messepriser du ikke finner maken til og eksperthjelpen du trenger – alt samlet under ett tak. 
Få også med deg Otto Robsahms lærerike foredrag og aktiviteter – her kan du få gode tips! Otto er på plass lørdag og søndag, og leder blant annet morsomme aktiviteter som Handy Girl, Handyman og Ballongslippet.
Mens du gjør gode kupp og blir inspirert kan barna kose seg med hoppeslott, tegning, film og ansiktsmaling i barneparken - Boligmesse er et sted hele familien kan ha det gøy!
Og du? Husk å registrere deg i årets messekonkurranse! Fra hver messe trekker vi ut en heldig vinner som stikker av med flotte premier til en verdi av 50.000 kroner! Alle som registrerer seg i konkurransen er i tillegg med i trekningen av en splitter ny TV fra Samsung. TV-en er enda ikke lansert i Norge, men sies å være Samsungs nye toppmodell!

Bli utstiller

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.