Kurs og arrangement

 

Konferanse med alt på ett sted!

Stemningen i Hotell Fritidsparken gir en perfekt ramme for kurs og konferanse. Hos oss kan dere holde kreative møter, teambuilding med mange av våre aktiviteter og slappe av i etterkant i SPA og velvære. Vi tilpasser lokalet, maten og aktivitetene etter deres behov. Møtelokalene er fra 5 og opp til 100 personer. For større konferanser benytter vi lokalene i Skien fritidspark, som har auditorium og lokaler med plass til hele 3000 personer. Alle rom har tilgang til AV-utstyr, WIFI og projektor.

Vi tilbyr en rekke forskjellige møtepakker...

Konferanse

Vi tilbyr et enkelt styrerom med plass til inntil 10 personer eller større møtelokaler med plass til opp til 100 personer. Erfaring og kompetanse har vi, så dere får den gode møteplass hos oss.

SPA på konferanse

Vi gir deg og ditt arrangement mulighet til et variert og godt planlagt møteinnhold med faglig innhold, inngang til SPA og velvære, behandlinger og trening. 

Konferanseaktiviteter

Curling, klatring, bading, SPA eller quiz på hotellet er bare noen av mange aktiviteter vi tilbyr hos oss. Vi tilpasser og skreddersyr utvalget av aktiviteter etter sesong, og etter deres ønsker.

Kontaktinformasjon:

Adresse:

Moflatveien 59, 3733 Skien

Telefon:

(+47) 35 54 10 40

Telefaks:

(+47) 35 54 10 45

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.