Aktiv familieferie vinter

 

Ikke bestilt ferie ennå? Kom til Skien fritidspark da vel! Her er det masse å finne på av kos, gøy og moro for barn i alle aldre.

Bestill en av våre pakker: en enklere og mer bekymringsløs ferie for hele familien skal du lete lenge etter.

Ungene blir garantert henrykt!

Overnatting hjemmefra med mat og gøyale aktiviteter er en kombo det er vanskelig å slå. Tjohoo!

Masse gøy ute!  

Om vinteren er det mye man kan finne på hos oss. Vi har en kjempestor skøytebane som er 74 x 184 meter. En god akebakke og fine skimuligheter.

Bli god på skøyter

Få på deg skøytene og gå ut på isen. Drøm deg bort og bli god på skøyter. 

Skøyting er en morsom uteaktivitet for hele familien. Aktivitetene på skøytebanen preges av latter og glede. Skøyting gir raskt en god følelse av mestring.
Vi har skøyteutleie på Cafe Pucken.

Godt markerte løyper

Vi har mange løyper rundt i skogen i Skien fritidspark. Vi har skiltet rundløyper som er 1 km, 2,5 km og 5 km lange. Løypene er  lysløyper. Lyset kommer på ved skumring. Lyset er tent til kl 22.00 hver kveld.

Skiløypene kjøres opp av Skien Kommune.  God tur!

Akebakken

Vi har en stor akebakke som brukes aktivt. Her er det gøy for store og små.

Bad så mye du orker

Sommer inne hele året. Er det dårlig vær ute er det bare å få på seg badetøy og dykkebriller. I badeland er det sommer hele året og 30 grader i vannet.

La ungene boltre seg i aktiviteter i vann som hinderløype og klatrevegg. Her kan de hoppe fra 5-meteren og sette ny rekord i vannsklia. Hos oss får ungene nye venner og opplevelser de vil huske lenge. 

Feriepakke med alt inkludert

Fra kr 3 990,- får dere 2 overnattinger i familierom for 2 voksne og 2 barn (kr 400,-pr ekstra barn), alle aktiviteter inkludert i tillegg til frokost og middag. Ekstra døgn kan oppgraderes med kr 1 500,-

En enklere og mer bekymringsløs ferie for hele familien skal du lete lenge etter. Vi er bare en kort svipp unna. Og ungene blir garantert henrykte! Badeland, klatrepark og minigolf er en kombo det er vanskelig å slå. Tjoho!

Bestill aktiv familieferie - eller ring Hotell fritidsparken : 35 54 10 40.

*Ved booking av aktiv familieferie så må du velge 2 voksne, 2 barn og 2 overnattinger på bookingsiden, da vil tilbudet komme frem.

*Aktivitetene vil variere utfra sesong. Sjekk aktivitetenes åpningstider for planlegging av din ferie hos oss. 

* Booking gjelder i ferier og utvalgte helger

 

Velkommen til oss!

Kjøreavstand

Stavanger -Skien:  41 mil

Kristiansand-Skien: 17,6 mil