Aktiv familieferie vinter

 

Ikke bestilt ferie ennå? Kom til Skien fritidspark da vel! Her er det masse å finne på av kos, gøy og moro for barn i alle aldre.

Feriepakke med alt inkludert

Fra kr 4 990,- får dere 2 overnattinger i familierom for 2 voksne og 2 barn (kr 600,-pr ekstra barn pr døgn), alle aktiviteter inkludert i tillegg til frokost og middag. Ekstra døgn kan oppgraderes med kr 1 750,-

En enklere og mer bekymringsløs ferie for hele familien skal du lete lenge etter. Vi er bare en kort svipp unna. Og ungene blir garantert henrykte! Badeland, skøytebane og curling er en kombo det er vanskelig å slå. Tjoho!

Bestill aktiv familieferie - eller ring Hotell fritidsparken : 35 54 10 40.

Aktiviteter på vinter

Badeland

Sommer inne hele året. Er det dårlig vær ute er det bare å få på seg badetøy og dykkebriller. I badeland er det sommer hele året og 30 grader i vannet.

La ungene boltre seg i aktiviteter i vann som hinderløype og klatrevegg. Her kan de hoppe fra 5-meteren og sette ny rekord i vannsklia. Hos oss får ungene nye venner og opplevelser de vil huske lenge. 

Skøytebanen 

Få på deg skøytene og gå ut på isen. Drøm deg bort og bli god på skøyter. 

Skøyting er en morsom uteaktivitet for hele familien. Aktivitetene på skøytebanen preges av latter og glede. Skøyting gir raskt en god følelse av mestring.
Vi har skøyteutleie på Cafe Pucken.

Curling

Curling i Skien fritidspark er en spennende opplevelse.  Nå kan du curle, skippe og koste i ishallen. Curling med instruktør gir dere en total opplevelse; organisert spill, innføring i spilleregler, curlebukse og veiledning.

Godt markerte tur - og skiløyper

Vi har mange løyper rundt i skogen i Skien fritidspark. Vi har skiltet rundløyper som er 1 km, 2,5 km og 5 km lange. Løypene er  lysløyper. Lyset kommer på ved skumring. Lyset er tent til kl 22.00 hver kveld.

Skiløypene kjøres opp av Skien Kommune.  God tur!

Akebakke

Vi har en stor akebakke som brukes aktivt. Her er det gøy for store og små.

*Aktivitetene vil variere utfra sesong. Sjekk aktivitetenes åpningstider for planlegging av din ferie hos oss. 

* Booking gjelder i perioden 18 - 27. februar og bruk kode Vinter2022

Kjøreavstand

Stavanger -Skien:  41 mil

Kristiansand-Skien: 17,6 mil

^tilbudet gjelder helger frem til 13.mars