Aktiv familieferie påske

 

Ikke bestilt ferie ennå? Kom til Skien fritidspark da vel! Her er det masse å finne på av gøy og moro for barn og voksne i alle aldre.

Bestill en Aktiv familieferiepakke; en enklere og mer bekymringsløs ferie for hele familien skal du lete lenge etter. Barna blir garantert henrykt! Overnatting hjemmefra med mat og gøyale aktiviteter er en kombo det er vanskelig å slå. Tjohoo!

Bad så mye du orker

Sommer inne hele året. Er det dårlig vær ute er det bare å få på seg badetøy og dykkebriller. I badeland er det sommer hele året og 30 grader i vannet. La barna boltre seg i aktiviteter i vann som hinderløype,vannsklie og klatrevegg. I stupebassenget kan de hoppe fra 5-meter'n eller dødse om de tør! I Fritidsparken har barna alle muligheter for opplevelser de sent vil glemme.

Velvære  

Velværeavdelingen er nå nyoppusset og har blitt så fin. Her kan du oppleve en avslappende atmosfære og få en helhetlig opplevelse for både kropp og sjel. I velvære finner du flere tema badstuer, dusjer og et splitter nytt boblebad.  I den "tørre" sonen kan du sitte godt i lounge stolene og nyte mat og drikke. OBS! Kun for voksne.

Full rulle fra morgen til kveld

I badeland finner du boblebad og badstuer som gir deg en avslappende opplevelse for kropp og sjel.

Blir det for hett i badstuene eller boblebadet kan du kjøle deg ned i ishallen med et par runder curling uten instruktør. Her kan du curle, skippe og koste i ishallen med hele familien eller vennegjengen. Ute kan du også ta en runde padeltennis eller spille frisbeegolf i den flotte skogen! Vi har også fine turstier og rasteplasser . Det er fullt mulig å ta med vogn på turstiene, slik at alle kan nyte en fin tur i skogen. Du kan lese mer om turstier her.

Feriepakke med alt inkludert

Fra kr 3 990,- får dere 2 overnattinger i familierom for 2 voksne og 2 barn (kr 1 000,- pr ekstra barn), alle aktiviteter inkludert i tillegg til frokost og middag. Ekstra døgn kan oppgraderes med kr 1 600,-

En enklere og mer bekymringsløs ferie for hele familien skal du lete lenge etter. Vi er bare en kort svipp unna. Og ungene blir garantert henrykte!                                                                                      Badeland, curling og padeltennis er en kombo det er vanskelig å slå. Tjoho!

Bestill aktiv familieferie - eller ring Hotell fritidsparken : 35 54 10 40.

Ved bestilling bruk bookingkode: Vinter2022.

*Ved booking av aktiv familieferie så må du velge 2 døgn for 2 voksne, 2 barn på bookingsiden, da vil tilbudet komme frem.

*Aktivitetene vil variere utfra sesong. Sjekk aktivitetenes åpningstider for planlegging av din ferie hos oss. 

* Booking gjelder i ferier og utvalgte helger

Velkommen til oss!

Kjøreavstand

Stavanger -Skien:  41 mil

Kristiansand-Skien: 17,6 mil