Messer og konferanser

 

Hotell fritidsparken er sentralt beliggende i fredelige omgivelser på Østlandet. Vi kan ta i mot alle grupper på mellom 5 og 220 personer.

Konferanser

På Hotellet finnes konferanselokaler med plass opp til 100 personer, samt ett grupperom som tar 10 personer. Dersom dere behøver større konferanselokaler, er vi integrert med Hjalmar Johansen VGS med auditorium med plass til 220 personer. Vi har naturligvis AV-utstyr, trådløst internet og klimaanlegg.

Skien fritidspark har en stor kafeteria med plass til 180 personer. 

  • OVERNATTING
  • SERVERING
  • ALLE RETTIGHETER
  • AKTIVITETER
  • VELVÆRE
  • KONFERANSESAL/MØTEROM

Store konferanser

Ved store konferanser kan vi rigge storhallen til hele 3 000 personer eller Flerbrukshallen til 1000 personer. I tillegg til konferanselokaler kan vi by på et bredt og spennende spekter av aktiviteter og opplevelser. Dersom du ønsker å høre mer om våre aktiviteter og konferanselokaler er du naturligvis hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på e-post eller telefon.

Fasiliteter

Vi har AV-utstyr, trådløst internet og klimaanlegg. Her kan dere overnatte, spise, holde møte og aktiviteter på samme sted.
Etter en hard kursdag kan det både være godt å lee på kroppen og koble helt av.

Dagpakker

Vi tilbyr dagpakker for kurs og møter uten overnatting. Her serverer vi dere gjerne god mat og drikke både til lunsj, kaffepauser og middag. Vi skreddersyr etter deres ønsker!

Messer

Vi har lokaler til leie for messer og utstillinger av mange slag. Som Telemarks hovedstad er vi dessuten et naturlig møte og knutepunkt på Østlandet. Vi tilrettelegger fra et administrativt nivå til den praktiske gjennomføringen. Vi har mange års erfaring fra Boligmesser, katteutstillinger, hundeutstillinger, UB messer (Ungdomsbedrifter), Hjelpemiddelmesser etc.

Vi kan ha messer på følgende steder:

Idrettshallene

stadion

ishallen