Velkommen til minnestund ved Hotell fritidsparken

 

Hotell fritidsparken har fine lokaler i en lys og moderne utførelse. Lokalene kan settes opp etter eget ønske og vi kan ta imot opp til 60 gjester. Hos oss får dere en privat atmosfære med egen inngang og terrasse med tak. Vi har en stor parkeringsplass med tre timer gratis parkering.

Våre smittevernsrutiner: Hotell fritidsparken sørger for at minnestunder gjennomføres under trygge smittevernsrammer. Vi følger til enhver tid gjeldende retningslinjer for smittevern og tilrettelegger deretter. Siste retningslinjer tillater at opp til 20 personer kan samles ved private sammenkomster.

Hvert bord dekkes med duk og service, dekorert med en enkel rose og levende lys. Vårt fantastiske kjøkken tilbyr følgende menyer å velge mellom;

  Innhold Pris*
Pakke 1 Biff Stroganoff med ris, salat og hjemmelaget foccacia Kr. 349,- pr. pers
Pakke 2 Assosierte snitter à fire snitter pr. pers Kr. 305,- pr. pers
Pakke 3 Lapskaus med tyttebær og flatbrød Kr. 295,- pr. pers

Alle pakkene inneholder mineralvann, kaffe, bløtkake/marsipankake og oppdekt bord i lyse og fine lokaler. Lokalene har gode toalettfasiliteter, prosjektor, alt av nødvendig AV-utstyr og teleslynge.

Ta kontakt med oss på e-post eller telefon 35541040

*Vi tar forbehold om at priser kan endres og at nettsiden ikke alltid oppdateres med en gang. Vi bekrefter alltid prisene når dere tar kontakt med oss.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.