Hotell

 

HOTELL  ROM  GALLERI  MØTEPAKKER TILBUD SYKKEL  REISEINFORMASJON: COVID-19

Overnatting i Skien, Telemark

Hotell fritidsparken ligger midt i Skien fritidspark, et av Norges største opplevelse og aktivitetsanlegg. Sammen utgjør Skien fritidspark og Hotell fritidsparken en oase for familier, idrettslag, bedrifter og organisasjoner. Legg din neste kurs til oss, eller arranger et festlig lag med artige aktiviteter. Velkommen!

Finn veien hit

Adresse:

Moflatveien 59, 3733 Skien

Telefon:

(+47) 35 54 10 40

Telefaks:

(+47) 35 54 10 45

Skien fritidspark – alt på ett sted!

Liker du vann? Da har du  mye å glede deg til når du kommer hit. Her kan du stupe, klatre, svømme, dykke eller skli. Trenger du en pause, kan du nyte den i en solseng sammen med noe forfriskende fra Cafe Aqua.

I velvære har vi 6 tema badstuer som til sammen vil gi deg en helhetlig opplevelse for både kropp og sjel. Mellom opphold i badstuene kan du kjøle deg ned i dusjen eller nyte et tropisk regn med oljer.

Vi ser for oss et senter der det er hyggelig å være, der kaffen er god og praten flyter lett. Et senter med mange timer på timeplanen, der du får hjelp når du trenger det. 

Et utmerket sted å samle kolleger, venner eller naboer til en unik opplevelse. Curling egner seg veldig godt til teambuilding, utdrikningslag eller rett og slett bare moro med vennegjengen! 

Innendørsklatring er klatring på kunstige klatrevegger. Klatreveggen i Fritidsparken er 14,7 meter høy og 18 meter bred. Det er drop-in i klatreparken om du har brattkort eller topptaukort.

Vi har 2 isflater inne. Den store isflata inne, ishockeybanen, blir mest brukt til organisert trening, kamper og turneringer. Den lille isen brukes til curling.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.