Resepsjonsområdet ute i Hotell fritidsparken
 

Norsk Spaniel Klubb Utstilling

 

Velkommen til Hovedutstillingshelgen 2017

Tradisjonen tro inviterer NSKs Hovedstyret og i 2017 og 2018 sammen med NSK avdeling Telemark til Hovedutstillingshelgen. Lørdag er det Hovedutstilling med utdeling av stor-cert og søndag arrangerer avdeling Telemark utstilling for alle spanielrasene. Begge dager er det valpeshow og barn og hund.

Dommere er Kari Granaas-Hansen og Michael Tranholm. Begge dommerene er velkjente spaniel-spesialister med lang erfaring både som oppdrettere og dommere. Kari er oppdretter av både amerikansk cocker spaniel og cocker spaniel under kennelnavnet Carillo. Mikael er oppdretter av cocker spaniel og hans kennelnavn er Muttington.

Lørdag dømmer Kari Granaas Hansen Engelsk Springer spaniel og Welsh Springer spaniel mens Mikael Tranholm dømmer Amerikansk Cocker Spaniel, Amerikansk Vanspaniel. Clumber Spaniel, Cocker Spaniel, Field Spaniel, Irsk Vannspaniel og Sussex Spaniel.

Søndag dømmer Mikael Tranholm Engelsk Springer spaniel og Welsh Springer spaniel mens Kari Granaas Hansen dømmer Amerikansk Cocker Spaniel, Amerikansk Vannspaniel. Clumber Spaniel, Cocker Spaniel, Field Spaniel, Irsk Vannspaniel og Sussex Spaniel.

Påmeldingsfristen er 1.mai og vi håper at flest mulig melder på via dogweb.

Pris kr 375, fra tredje hund med samme eier betales 50 prosent

Valpeshow kr 275

På Hovedutstillingen betales halv påmeldigsavgift for veteraner og påmeldingen sendes dandygirls@outlook.com.

Påmeldingsadresser/kontaktpersoner:

Hovedutstillingen: Kari Knudsen, dandygirls@outlook.com, tlf 97178940

Telemark-utstillingen:

 

DIPLOMER TIL MESTVINNENDE. I år inviteres alle som har lyst og anledning til festmiddag kl 19.30,  der hedrer vi mestvinnende i 2016 og deler ut diplomene. Det hadde vært fint om alle vinnere var tilstede på festmiddag for å motta diplomet, men vi har fått tilbakemelding om at mange innen bruksgrenene ønsker at diplomene deles ut i forbindelse med lunsjpausen på hovedutstillingen og vi etterkommer dette ønsket og for de som ønsker det er det også mulig å motta diplomet ca kl 12.00 på lørdag.

Påmelding

Share |