Badeland - tilgjengelig for alle

 

Velkommen til badeland i Skien fritidspark! Her finner du informasjon om tilgjengeligheten for å kunne planlegge ditt besøk. 

Hele badeanlegget i Skien Fritidspark er tilrettelagt for funksjonshemmede. Her er det enkel adkomst til hotell, flerbrukshaller og aktivitetsparken. 

I badeland har vi både HC-vennlige basseng og garderober. Terapibassenget med 34 grader i vannet har rullestolrampe, og bølgebassenget på 31 grader er universelt utformet. Vi har også store familiegarderober og egne HC-garderober (husk å booke på forhånd, nøkkel utleveres i resepsjonen). Gratis HC-parkering, og enkel tilgang over alt. Rull ut på "stranda" i bølgebassenget og ta del i opplevelsen sammen med familien. Nye, delikate badstuer er tilgjengelig for ro i kropp og sinn. I badstuen er du alene med tankene dine, eller har fine samtaler med venner og familie. 

 

Barn i rullestol plasker i bassenget i Badeland i Skien Fritidspark

Utstyr i badet:
• Egen HC inngang ved rondell, port og dør
• 3 stk. rullestoler tilgjengelig for publikum som kan brukes både i dusj og i vann
• Automatisk døråpner inn til bad.
• Store skiftekabiner i fellesgarderobe for HC
• 3 HC garderober med "tungt" utstyr som heisanordninger, liggebenker, håndholdt dusj
• HC toalett i garderobe og bad
• Rullestolrampe i terapibasseng
• Takheis i terapibasseng
• Mobil heis for å senkes ned i basseng.

 

Her er det masse å finne på for barn og voksne i alle aldre. Diverse flyte-elementer tilgjengelig ved henvendelse til badevakt.

Kos deg med en deilig snack fra Café Aqua i en av våre gode solstoler.

Barn i rullestol bader i bassenget i Badeland i Skien Fritidspark

Her er det sommer hele året!

Kjøreavstander: Oslo – Skien 136 km, Kristiansand – Skien 178 km. Velkommen til oss!

Trykk på knappen «Se ledige rom!» for å bli kjent med de ulike alternativene vi har tilgjengelig/ledig. Legg inn dato og antall personer. I feltet kalt «Bonus kode» taster du inn HC2021. På listen som kommer opp vil de rommene som er populære for personer med nedsatt funksjonsevne fremkomme med et rødt «HC-ROM»-merke. Prøv en annen dato om du ikke får opp ledige rom i den kategorien, eller ring hotellet på telefon 3554 1040.

Ledige rom

Skien fritidspark er svært godt tilrettelagt for foreningsopphold! Hos oss kan du bo, spise og hygge deg med ulike aktiviteter uavhengig av funksjonsevne. Kombiner gjerne med å avholde ditt årsmøte eller seminar i våre moderne møtelokaler. Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy et program tilpasset dine ønsker og behov. Trykk på knappen «Gruppebestillinger» og fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg!

Gruppebestilling i skjema  

Barn dukker i bassenget i Badeland i Skien Fritidspark
Badeland i Skien fritidspark er svært godt tilrettelagt for bevegelsesfrihet.

Egne «garderober» tilpasset alle med dusj og plass til av-/påkledning mm, HC tilpassede toaletter,  6 «plastrullestoler»,4 liggestoler for multihandikappede, god bredde, ingen nivåforskjeller, 4 av 6 basseng er godt tilgjengelige for alle.

Skien fritidspark er svært godt tilrettelagt for å ta hensyn til synsevne

6 store skiftegarderober, synlige ledelinjer, luminanskontraster og gode kontraster mellom gulv og bassenger ved bruk av kontrastfliser.

Nedsatt hørselsevne i Badeland Skien fritidspark

En del støy i garderober og badeland

Allergikere og astmatikere i Badeparken i Skien fritidspark

Klordamp, ingen allergivennlige såper, parfyme, allergivennlige planter og allergivennlig mat.