Aktiv familieferie sommer

 

Ikke bestilt ferie ennå? Kom til Skien fritidspark da vel! Her er det masse gøy å finne på for barn og voksne i alle aldre.

Bestill en av våre pakker; en enklere og mer bekymringsløs ferie for hele familien skal du lete lenge etter. Ungene blir garantert henrykt! Overnatting hjemmefra med mat og gøyale aktiviteter er en kombo det er vanskelig å slå. Tjohoo!

Bad så mye du orker

Sommer inne hele året. Er det dårlig vær ute er det bare å få på seg badetøy og dykkebriller. I badeland er det sommer hele året og 30 grader i vannet. La barna boltre seg i aktiviteter i vann som hinderløype, vannkslie og klatrevegg. I stupebassenget kan de hoppe fra 5-meter'n eller dødse om de tør! Her får barna opplevelser de vil huske lenge.  

Masse gøy i Aktivitetsparken    

Når aktivitetsparken åpner i mai er det uendelig masse å finne på for både liten og stor! Ta en runde minigolf, en match med tennis, spill shuffleboard, curling, frisbeegolf eller et skikkelig hopp i Gyrotrampolinen. Vi har også flotte turstier og sykkelløyper i området. I klatreparken finner du 7 ulike løyper med spenning for både store og små.

Full rulle fra morgen til kveld

I badeland finner du boblebad og badstuer som gir deg en avslappende opplevelse for kropp og sjel.

Blir det for hett i badstuene eller boblebadet kan du kjøle deg ned i klatreparken. Her kan du frese over banen i dobbel zipline med sug i magen og vind i håret. Klatreparken har 7 løyper med ulik vanskelighhetsgrad. Fart og spenning for store og små!

Sykkelløyper

Om du ønsker sykkelaktivitet for deg og familien er det store muligheter både i og utenfor parken. Du finner flere løyper i parkens spennende skogsterreng:

  • Våryr-løypa ca 6 km i variert skogsterreng
  • Enduro med 6 løyper som går bortover og nedover 
  • Solum-løypa er en variert rundløype i skogen med tekniske utfordringer 
  • Pumptrack som ligger åpen til fri bruk.
  • Sykkeltur til Hvitsteinstjenn eller Bakkestranda for en dukkert.

Vi har 5 sykler tilgjengelig for hotellets gjester.  Vi anbefaler likevel at du tar med egen sykkel.

Feriepakke med alt inkludert

Fra kr 4 990,- får dere 2 overnattinger i familierom for 2 voksne og 2 barn (ekstra barn kr 600,- pr barn pr døgn), alle aktiviteter inkludert i tillegg til frokost og middag. Ekstra døgn kan oppgraderes med kr 1 750,-

En enklere og mer bekymringsløs ferie for hele familien skal du lete lenge etter. Vi er bare en kort svipp unna. Og ungene blir garantert henrykte! Badeland, klatrepark og minigolf er en kombo det er vanskelig å slå. Tjoho!

Bestill aktiv familieferie - eller ring Hotell fritidsparken : 35 54 10 40.

*Ved booking av aktiv familieferie så må du velge 2 døgn for 2 voksne, 2 barn på bookingsiden, da vil tilbudet komme frem.

*Aktivitetene vil variere utfra sesong. Sjekk aktivitetenes åpningstider for planlegging av din ferie hos oss. 

* Booking gjelder i ferier og utvalgte helger

Velkommen til oss!

Kjøreavstand

Stavanger - Skien:  41 mil

Kristiansand - Skien: 17,6 mil

Larvik (Color Line) - Skien: 30 km